Banánköztársaság

Az egyszerű Fidesz-szavazó levele nénikéjéhez és bácsikájához Düsseldorfba

Az egyszerű Fidesz-szavazó levele nénikéjéhez és bácsikájához Düsseldorfba

Drága Nénikém és Bácsikám! Ezt a leveket azért írom, mert nagyon aggódom miattatok, Most, hogy háborús implantáció van, egyáltalán nagyon nehéz lehet Nektek.

Olvasom, hogy a nagy melegben az Eisbein is kiolvadt

és most már csak Wasserbein van, de azt is korlátozzák, Kenyeretek sincs, ezért mellékelten küldök egy kis Brötchent, amit ma söpörtem össze az asztalunkról, reggeli után, fogyasszátok beosztással. Apropó víz, hallom, melegvizetek sincs, még szerencse, hogy nyár van, de azért küldök egy merülő forralót, ezt vízbe kell tenni, bekapcsolni, és akkor egész házban bumm, elmegy az áram.

De nem kell megijedni,

hallom, hogy az összes magyar villanyszerelő nálatok van, majd kijönnek. Igaz, a két úszómedencétekhez ez kevés lesz, hát ez van, az unokaöcsém majd a mosógépben gyakorolja bukófordulót. Már ha lesz víz arra is.

Nálunk, hála Vezetőnknek (németül: Führer),

csak akkor nincs víz, ha csőtörés van naponta reggel nyolctól éjfélig országosan, és akkor kint vagyunk a vízből.

Ez is a Gyurcsány-Bajnai-Soros kormánynak köszönhető, aki az éj keble alatt ürgebőr-kötésben ötezer, vászonkötésben háromezer forint.

Hallom azt is, azért lett nyomor nálatok főképp,

mert mindent odaadatok az ukránoknak, Bundestag, Bundeswehr, Bundeskenyér. Azért ezt nem kellett volna ingyen, csak mondjuk lövegenként száz kiló retúr karóráért. Igaz, most úgy hallom, a békés Ukrajnára orvul rátámadt ukrán martalócok vannak támadásban és szegény oroszok, emiatt kénytelenek kiüríteni az ukrán boltokat, sőt, már a gabonatárolóknál tartanak, szegények.

A mi Viktorunk bezzeg nagyon rendes ember

És szófogadó. Mikor a Putyin mondta neki, hogy fütty, gyere, rögtön ugrott. Pedig nem könnyű neki azzal a nagy hasával, és mégis.

És megígérte, hogy a rezsink mindenáron csökkenni fog és lám, most növekedett. És az árak is szépen nőnek. És míg az apa marad férfi, az anya nő. Úgyhogy a világon a legjobb magyarnak lenni.

Ölellek: szerető unokaöcsétek

Utóirat:

hogyan lehet nálatok letelepedni? A jövő héten mennék.

Forrás

Friss híreink!

Szólj hozzá!