Az Elkxrtuk "sikerén" felbuzdulva új produkciót finanszírozunk mi mindannyian, ezúttal a Rákosi-korszakról - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Elkxrtuk “sikerén” felbuzdulva új produkciót finanszírozunk mi mindannyian, ezúttal a Rákosi-korszakról

A Helmeczy Dorottya-Kálomista Gábor producerpáros a nem sokáig fürdőzhetett gondtalanul kiélvezve az osztatlannak nem mondható, ám sok közpénzt felemésztő sikert, amit az Elkxrtuk aratott, hiszen állítólag már dobozban van az új produkció első fele, aminek történetét a Rákosi-korszak ihlette.

Hirdetés

Fekete-fehérben….

Az énekesnő című fekete-fehér film számára még augusztusban hagyott jóvá 245 millió forint támogatást a Nemzeti Filmintézet, az októberben bemutatott Elkxrtukhoz hasonlóan szintén Kálomista cége, a Mega Film Kft. készíti, a rendezéssel Vitézy Lászlót bízták meg – írja az Index.

A film egy pár szemszögéből mutatja be az ötvenes éves évek Magyarországát: a rendszer rossz szemmel nézi Vali, az ünnepelt énekesnő, és Vince, a focicsillag szerelmét. A pár ezért mielőbb Barcelonába akar disszidálni, ám egy besúgó egy besúgó lebuktatja őket és végül a koncepciós perben csúcsosodjon ki meghurcolásuk.

Az egyik főszerepben az a Bánovits Vivianne látható, aki az Elkxrtukban is főszerepet játszott, partnere Herczegh Péter, a Nemzeti Színház színésze. Mellettük feltűnik még Tóth Ildikó, Szarvas József, Györgyi Anna, Fesztbaum Béla, Dörner György, Reviczky Gábor és Pindroch Csaba is.

A lap értesülései szerint a film felét már leforgatták, munkálatokat januárban folytatják.

Elkxrtuk “sikere”…..

A választásokra hangolva bemutatott milliárdot súroló össz-bekerülési költségű film októberben került a nyilvánosság elé megtolva hatalmas plakát- és médiakampánnyal. Aki élt és mozgott a Fideszben, minden csatornáján demonstrálta, hogy megnézte az alkotást, baromira tetszett neki és fotókkal bizonygatta, hogy a moziterem, amiben mindez megtörtént, zsúfolva volt jegyvásárlókkal.

Akiknek nem volt apelláta, meg kellett nézni….

Nemzetközi bemutató, csak úgy “magyarosan”

Kapcsolódó

Az Elkxrtuk "sikerén" felbuzdulva új produkciót finanszírozunk mi mindannyian, ezúttal a Rákosi-korszakról

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.