BanánköztársaságKiemelt hírek

Kérjek írásbeli elismervényt Orbántól? – Az előválasztás tanulságai, avagy újra megpróbáljuk 2026-ban!?

Ezért érdemes operatívtörzsködni! Döntöttek: mindenki az csinál, amit akar.....

Az előválasztás nekem nem hozott semmi újat az emberekről. Eddig is tudtam, hogy Orbán gátlástalan, erkölcstelen hatalom technikus, aki ül a pénzeszsákon, tehát bármit megtehet. De azon mégis meglepődöm, hogy általam értelmesnek tartott ellenzékiek mennyire bekajálják még most is a Vezér manővereit, mert annyira hisznek a “saját” jelöltjükben. Az előválasztás tanulságai…

Kicsit megdöbbenve gondolok azokra az ellenzékiekre, akik az előválasztás eredményét teljesen korrektnek és tisztességesnek tartják

Elhiszik, hogy az ellenzék tíz év óta legfontosabb összefogásának eredményét, amely eldönti, hogy ki lesz Orbán ellenfele, a Vezér nem befolyásolta minden lehetséges módon és hatalmas pénzek felhasználásával. Bocsi, de erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy nagyon hülyék, vagy nagyon naivak vagytok!

Orbánnak azt kellett kiválasztani, aki mögött nincs erős párt vagy széleskörű, konszenzusos mozgalom és elég nárcisztikus ahhoz, elhiggye magáról, hogy ő a magyar Megváltó. E volt MZP.

Többen azt kérik rajtam számon, hogy adjak konkrét bizonyítékot a Fidesz beavatkozására.

Van, csak fel kellene fogni!

Pl. Magyar György ügyvéd is nyilatkozott a Stop Gyurcsányos “ellenzéki” szavazókról. De inkább azt válaszolom, hogy majd kérek írásbeli elismervényt Orbántól. Az megfelelő lesz a kétkedőknek?!

Nem titok, hogy DK-s szavazó vagyok

Ezért is örültem az első forduló eredményének. Amit Karácsony ezután művelt, az borzasztó volt. Feladott mindent, csak hatalma lehessen később. MZP-ben nem csalódtam. Hozta az erőszakos, pszichopata formáját. Neki az összefogás csak szöveg volt, egy szlogen, amit el kellett mondani. Mert illet. De közben ütötte vágta Dobrevet és a DK-t. Dobrev nem süllyedt ide. Még az első forduló után se, amikor MZP már nagyon bedurvult. Aztán a jelölti vitán eljátszotta a jófiút. Nem hittem neki akkor sem.

Most triumphálnak MZP támogatói, akiket jórészt a gyurcsányozás tart össze, amit Orbánék terjesztenek régóta

De nézzük meg a valóságot. Semmilyen közvéleménykutatás nem mért ekkora MZP támogatást sose. De persze nem is közvéleménykutatást kell nyerni, mint tudjuk, hanem választást. Az első fordulóban Dobrev 85, mig MZP 2-t körzetet nyert meg. A másodikban viszont MZP nagyon nagyot nyert. A legtöbb helyen az online szavazatokkal fordított és vitte Budapestet. MZP megháromszorozta a szavazatait, de így is csak 6,7%-al nyert. A Fidesz nélkül erre nincs elfogadható magyarázat.

Az online szavazás lehetőségét annak idején az Orbán által háttérből irányított Momentum erőltette. A DK már akkor mondta, hogy a Fidesz itt tud majd benyúlni az eredménybe legjobban. Egy településen az emberek ismerik egymást. Feltűnik, ha egy fideszes jön szavazni a sátorba. Igaza volt a DK-nak akkor is.

Orbán mozgósította a fideszeseket, a fiatalok személyesen is mentek szavazni. Az országosan ismert Magyar György ügyvéd, akinek tisztességében nincs okunk kételkedni, maga nyilatkozta a Klubrádiónak, hogy olyan fiatalok mentek szavazni sátrakhoz, akik előtte a Stop Gyurcsány, Stop Soros kampányban gyűjtöttek aláírásokat.

Sok körzetben pedig az online szavazatok fordítottak. Ezek szerint a DK-s szavazók nem ismerik a számítógépet vagy a mobiltelefont?! Egy francot! Itt tolta meg Viktor a rendszert.

Persze mindehhez kellett az is, hogy a pártok is gusztustalan módon viselkedjenek

Az MSZP-n nincs mit csodálkozni. Vannak ott tisztességes, baloldali politikusok is. De jócskán van sok megélhetési küldetésű is. Az Orbán-Puch tengely most is hibátlanul működött. Karácsony visszalépése után az első közlemény az volt, hogy nem állnak senki mellé. Majd valami történt és hirtelen beálltak MZP mögé! Mert jöhetett a telefon. Gusztustalan! Ennek a megélhetési tengelynek fő képviselője pl. Tóth Bertalan elnök. A baloldali párt sírásója.

Most lehet hirdetni MZP győzelmét! De szólok előre, hogyha 2022-ben nyerne az ellenzék, arra az esetre MZP-nek nincs pártja. A DK-nak és a Jobbiknak van. Mit fog csinálni nélkülük?!

Karácsony és MZP az előválasztás lezárulása előtt és után is folyamatosan rágalmazzák, alaptalanul provokálják Gyurcsányt és s DK-t is a sajtó nyilvánossága előtt. Azt akarják elérni, hogy mondja fel az ellenzéki megállapodást. Ezután majd mutogatnak rá, hogy felrúgta az ellenzéki összefogást. Ezután azt csinálnak, olyan frakciót, amit akarnak, majd olyan kormányt alakítanak amit akarnak. Eközben arra hivatkoznak, hogy a szemét, megbízhatatlan Gyurcsány tette tönkre az egységes ellenzéket! Mocskos, szemét taktika ez.

De van itt nagyobb baj kedves MZP rajongók!

2022-ben meg kell majd nézni, hogy a szavazás után, illetve a közvéleménykutatásokban, hogy az ellenzéken belül hogyan áll a MZP szavazók aránya és összetétele?! De egy vesztes választás után már késő lesz!

Előre szólok, hogy az ellenzéki szavazótáborból egy perdöntő nagyságú rész fog hiányozni a mostani számokhoz képest. Ugyanis nem lesznek ott a fideszesek, akik most győzelembe tolták az Orbán kreatúra MZP-t. Meg hiányozni fognak azok, a valóságot felmérő DK-s érzelmű szavazók, akik hánynak ezek után az ellenzéki összefogástól.

Nekem is csak egy szavazatom van. Tehát ha rosszul látom a dolgokat, ti majd tudtok okosan dönteni nélkülem is. De jó ébredést kívánok azoknak, akik ma az Orbán mentes, szebb jövő reményét látják MZP-ben!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

előválasztás

About Author

Szólj hozzá!