Az első fideszes fecske: Budafokon sem lesz kilakoltatás

Egy fideszes vezetésű budapesti kerület, Budafok-Tétény is csatlakozott az ellenzék által elindított kilakoltatási tilalomhoz.

Nagy dolog ez különösen ott,

ahol tartozásra hivatkozva kilakoltattak egy 79 éves, beteg férfit úgy, hogy később kiderült, túlfizetése volt. A férfit mindössze 40 ezer forint tartozás miatt száműzték az otthonából, ügyéről annyira nem akart hallani, hogy A Város Mindenkié aktivistáinak nyereményjátékon kellett győzniük egy találkozóért Karsay Ferenccel.

https://www.facebook.com/partizanpolitika/videos/685562075291183/

Budafok-Tétény az első fideszes kerület,

amely csatlakozik a Karácsony Gergely által elindított moratóriumhullámhoz. Józsefvárosban, Erzsébetvárosban, Újbudán, Zuglóban és az éppen fideszes támogatással hatodik ciklusát kezdő független polgármester, Szabados Ákos vezette Pesterzsébeten már éltek a lehetőséggel.

Egy hozzászólás itt: “Az első fideszes fecske: Budafokon sem lesz kilakoltatás

  • Avatar
    2019.11.02 - 09:39
    Közvetlen hivatkozás

    Az agyamra megy ez a kilakoltatási hisztéria. A tartozást felhalmozó lassan hős lesz! A társasház ahol én lakok Tizenkettő millió forint tartozást görget maga előtt. Ezt az összeget jó részt három lakó halmozta fel. Lehetetlenné tették a ház normális működését.Mi finanszírozzuk a vizet a fűtést a karbantartást. Kérem ezeken is gondolkodjanak el a harcos kilakoltatás ellenzők! Megoldást is tudok ajánlani .Fizessék ki a tartozást a kilakoltatást ellenzők.Mi a nem tartozók pedig megígérjük hogy, helyükre sokan belépünk a tartozók sorába.És akkor majd azt is kifizethetik!Gondolom sokan vannak így. Őket is illene sajnálni!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük