Az elsőszámú oligarcha és a televíziósztár egymásba gabalyodva? - Városi Kurír

Sorting by

×

Az elsőszámú oligarcha és a televíziósztár egymásba gabalyodva?

Az elmúlt év második felétől egymást érik az olykor ellentmondó hírek az egykori televíziós Várkonyi Andrea “háztájáról”. Az egykori híradós, Bocskor Gábor kislányának édesanyja, a múlt év közepén átigazolt a Hajdú Peter-féle Mészáros Lőrincné által bírtokolt televízióhoz, majd szinte egyidőben az “álompár”, Mészáros és Mészáros válási hírével faképnél is hagyta a csatornát. A legújabb hír szerint pedig friss cégével egy Mészáros-“közeli” Andrássy úti palotájába költözött.

Hirdetés

Bulvár, nem bulvár?

A műsorvezető és kislánya állítólag együtt szilveszterezett a Maldív szigeteken egy baráti csoporttal, amit Mészáros Lőrinc vezetetett, ezzel is további táptalajt adva a hírnek, hogy a nemzet gázszerelője és a televíziós “szépasszony “egy párt alkot.

Egymásra találni persze szívük joga és annak, mármint a szívnek, mint tudjuk parancsolni nem lehet! Különben, miért ne segíthetné egymást az üzleti életben két ember, aki egyébként is összetartozik. Az vesse rájuk az első követ, aki nem így tenne, ha tehetné!

<<FRISS HÍREINK>>

A cég

Várkonyi Andrea és társa, Gergely Judit szintén egykori televíziós szerkesztő, Whitedog Media Kft. néven gründolta új cégét még az ősz folyamán. A hölgyek egyben ügyvezetői is a céginfó szerint két főt foglalkoztató és eddig dícséretes módon egyetlen állami tendert sem nyert cégnek. Várkonyi és Gergely már több nyilatkozatban is megerősítették, hogy továbbra is a kommonukációban kívánnak utazni, tartalmakat gyártanak majd amellett, hogy reklámügynökségként is funkcionálnak.

A cég a napokban költözött át a Pozsonyi útról az Andrássy út 105 alá. Az 1880-ban épült szecessziós villa átadása óta már nagyon sok  tulajdonosé volt és rengeteg funkciót betöltött. Nem is olyan régen például Orbán Viktor veje és Mészáros Lőrinc cége bírtokolta, majd eladták, de az épület akkor sem -hogy, azt fentebb már jeleztük- került messze Mészáros Lőrinc érdekkörétől.

Várkonyi Andrea a Népszava érdeklődésére mindössze annyit közölt, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját.

Kapcsolódó

televíziós

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.