Frontiers of freedom: "...csak az értelmi fogyatékosok gondolják Magyarországon, hogy általános helyzetük javulni fog futballcsapatuk jobb teljesítménye miatt..." - Városi Kurír

Sorting by

×

Frontiers of freedom: “…csak az értelmi fogyatékosok gondolják Magyarországon, hogy általános helyzetük javulni fog futballcsapatuk jobb teljesítménye miatt…”

A Frontiers of freedom a republikánusokhoz (!) közelálló társadalmi szervezet, amely elsősorban jogi kérdésekben hallatja hangját. A szervezet vezetői időről-időre, egy-egy kérdésben megírják a véleményüket. Alelnökük dr. Radványi Miklós, aki természetesen – származásánál fogva – különös figyelemmel kíséri a magyarországi eseményeket. Az ő most megjelent írását idézem. Az írás kicsit hosszabb a megszokottnál, de azért különösen érdekes, mert nem demokrata, hanem republikánus oldalról érkezett – vezette fel Juszt László közösségi oldalán a fontos amerikai megállapítást.

Hirdetés

“A gazdaság produktív ágazataiba, az oktatásba és az egészségügybe szinte semmilyen beruházás nem történt.

Viszont rengeteg pénzt fordítottak irracionális számú futballstadion építésére, egyéb sporttal kapcsolatos létesítményekre, valamint arra, hogy megkíséreljék biztosítani a különféle európai és világversenyek szervezésének jogait Magyarországon.

Orbán alatt a foci a magyar nemzet nagy “politikai sorskérdésévé” vált. A kormánypropaganda szüntelenül emlékezteti a magyarokat arra, hogy az ország labdarúgó-válogatottja többet jelent, mint egy csapat. Szerinte Magyarországot testesíti meg múltjával, jelenével és jövőjével.

Mindez kísértetiesen emlékeztet a keletnémet és a román kommunista vezetők morbid gyakorlatára

Erich Honecker, a kommunista vezető hatalmas pénzösszegeket fordított a sportra, hogy bebizonyítsa politikai rendszere fölényét a valóban demokratikus Németországi Szövetségi Köztársasággal szemben. Ugyanebben a szellemben a bukaresti kommunista despota, Nicolae Ceausescu lázasan épített futballstadionokat, amelyek többségét soha életében nem használták.

Kelet-Németország eltűnt a térképről. Nicolae Ceaușescu-t és feleségét kivégezték.

Ma e halott kommunisták örökösei Orbán Viktor és haverja Európa és Ázsia keresztútján Recep Tayip Erdogan

Ugyanakkor csak az értelmi fogyatékosok gondolják Magyarországon és Törökországban, hogy országaik általános helyzete javulni fog futballcsapataik jobb teljesítménye miatt.

Orbán Viktor öncélú és nárcisztikus pszichopata azt javasolta, hogy a NATO és az Európai Unió “ellenséges hangnemét” belföldön kell ellensúlyozni átfogó felügyelettel és beavatkozásokkal az állampolgárok életének minden területén.

Az egypárti állam jelenlegi felépítése szerint Orbán Viktort nem lehet megkérdőjelezni.

Egy évvel a következő választások előtt Magyarország inkább fejletlen, mint fejlődő ország,

amelynek jelentéktelen geostratégiai értéke van az Amerikai Egyesült Államok, valamint a NATO szempontjából.

Ez a viszonylagos jelentéktelenség azonban nem jelenti azt, hogy Orbán Viktor Magyarországa nem jelenthet komoly veszélyt a NATO és az Európai Unió egységére, a kínai és orosz behatolásnak utat engedve.

Különösen az Amerikai Egyesült Államoknak van lehetősége aktív és hatékony álláspontot képviselni azzal szemben, amit Orbán Viktor tett és tesz.

A Biden-kormány továbbította a magyar kormánynak kifogásait a tekintélyelvűség, a szemérmetlen korrupció és az ellenzék letarolása ellen. Sőt, a Fehér Ház és a Külügyminisztérium az írott és elektronikus médiát felhasználhatja Orbán Viktor romboló, irracionális és erkölcstelen rezsimjének teljes leleplezésére.

Az idő lényeges. A Fehér Háznak egyértelműen ki kell jelentenie, hogy a NATO és az Európai Unió tagállamai nem állnak ki Orbán Viktor nyugatellenes, politikai vandalizmusa mellett. A NATO és az Európai Unió vezetőinek fel kell mutatniuk a foci piros lapját, amely az erőszakos és illegális magatartást tanúsító játékosoknak jár.”

Kapcsolódó

 

magyar

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.