A napokban Varga István, a frissen létrejött Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának elnöke bejelentette, hogy az igazi újságírói teljesítményeket a bal oldalon lehet megtalálni, ezért maga is a Magyar Naranccsal, valamit az Élet és Irodalommal kezdi a napot.

Rogán Helcsivelsietek Tóni gyors közleménye

Az alapítványhoz tartoznak egyébként a megyei lapok,a Hír tv, az Echo tv, az Origo.hu kiadó,a Magyar idők, a Bors, a Nemzeti sport,a Lokál, a Figyelő, a Riposzt és számos rádió.

A bejelentést a Miniszterelnöki Hivatalból sürgősen megérkező Rogán Helcsivelsietek Tóni gyors közleménye tette helyre, miszerint Varga az influenzajárvány miatt gyengélkedik, ezért kérte is nyugdíjazását minden magyarországi munkahelyről, a jövőben turista-csereprogram keretében Putyin vendégszeretetét élvezi majd Szibériában.

Rogán bejelentette továbbá, hogy csapata, amely az internetet ellenőrzi, valóban talált még három újságot az országban, amely nem része az alapítványnak, köztük volt pl. a Városi Kurír, meg az Élet és Irodalom is. De ezt a hiányosságot már kiküszöbölték. Ugyanis a téli fűtésszámla kifizetése ellenében az És főszerkesztőjétől, Kovács Zoltántól már tegnap megvette egy nagy irodalombarát, bizonyos Mészáros Lőrinc az újságot. Kovács a jövőben más feladatot kap. Czeglédy Csaba ügyvéd börtönélményeit írja majd meg regényben.

Az élethűség kedvéért a nap 24 órájában vele lesz majd elszállásolva Szegeden. Viszont könnyített magatartási szabályként minden nap főzhet magának a laprezsón töltött káposztát.

Az irodalmi lap főszerkesztője a Kazinczy-díjas Bayer Zsóti lesz,

akit igen bő szókincse (Pl. b…meg cigány, zsidó, proli, rohadj meg piszkos komcsi! stb.) predesztinál erre. A tájékoztatón ugyancsak jelen levő Bayer bejelentette, hogy a nemzeti egység megteremtése érdekében komoly lépésekre szánta el magát. Pl. titkárnőnek, egyben lektornak Nagy Blankát alkalmazza majd, mert szeretné tovább bővíteni nyelvi készségeit népi, értsd proli kifejezésekkel, mert azok igen hatékonynak tűnnek.

Polt Péter legfőbb ügyész is reagált

Keviczki Istvánnak, a Fővárosi Törvényszék lemondott bírájának nyilatkozatára, amely szerint a politikai védelmet élvező személyek ellen az ügyészség nem rendel el nyomozást, és nem emel vádat. Ennek során többször hangsúlyozta, hogy csak egy volt bíró nyilatkozatával állunk szemben, aki ebből következően nem kompetens. Majd különböző statisztikákkal bizonyította, hogy nálunk milyen sok parkolóőr ellen emeltek vádat korrupció miatt, noha őket is Fideszes vezetésű önkormányzatok alkalmazzák.

Pintér Sándor belügyminiszter cáfolta,

hogy a rendőrségen az elmúlt időszakban megdőlt volna a leszerelési rekord. Szerinte pusztán csak arról van szó, hogy jön a tavasz, a meleg, ezért a kollegák egyre több ruhadarabot vetnek le. Az esetleges lemorzsolódást pedig az ukrán határ melletti ravatalozóba állandó lakcímre bejelentett 247 főnyi ukrán legénységgel pótolják, akiknek magyar nyelvi oktatását már meg is kezdték a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Az újoncok a Kalasnyikov kezelését még a szovjet hadseregben tanulták, tehát kellő szakszerűséggel kezelik majd az ellenzéki híd foglalókat szükség esetén.

A tájékoztató zárásaként Rogán elmondta,

hogy a Magyar Időkből Magyar Nemzetté avanzsált lap továbbra is sajtó-helyreigazítások közlésére, valamint jó-hírnév megsértése miatti kártérítések kifizetésére szakosodik, elősegítve ezzel az ellenzéki politikusok vagyoni helyzetének gyarapodását!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét