Egy párhuzamos valóságból, vagy egy másik galaxisról nézve alighanem jót vidulnánk azon, hogy az Európai Parlamentben Deutsch Tamás lett közpénzek egyik fő őrzője. Mi azonban sajna ebben a galaxisban élünk, nekünk szó szerint a bőrünkre megy a simli.


11:6

Deutsch Tamást, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét meggyőző többséggel, 11-6 arányban megválasztották a költségvetési ellenőrző szakbizottság alelnökének az Európai Parlamentben.

Az oktatási-kulturális és a belügyi szakbizottságban elhalasztották a 3. alelnök megválasztását, hogy elkerüljék a többi fideszes jelölttel kapcsolatos vitát.

Emlékeztetőül….

A liberális-integrációpárti és a szociáldemokrata frakció kedden és szerdán jelezte, hogy a tagjaik nem fogják megszavazni a magyar és a lengyel kormánypárt, a Fidesz-KDNP és a lengyel Jog és Igazságosság jelöltjeit szakbizottsági alelnököknek. Azzal magyarázták a döntésüket, hogy nem támogatják olyan pártok jelöltjeit, amelyek EU-ellenes propagandát folytatnak, és aláássák az Európai Unió közös értékeit.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét