Az Európai Tanács sem kegyelmez Orbánnak

A mai napon az Európai Tanácsban is a szőnyeg szélére állították az Orbán-kormány képviselőit. Minden okuk megvolt rá – írja a dkp.hu.

Az Orbán-rendszer az EU legkorruptabb államát hozta létre

A Fidesz-kormány az utóbbi években szisztematikusan lebontotta az ország demokratikus intézményeit, lábbal tiporta a magyar polgárok jogait, és az uniós jogszabályokat is.

Az Európai Tanács tagjai és az európai polgárok azt is pontosan tudják, hogy az Orbán-rendszer az EU legkorruptabb államát hozta létre Magyarországon, ahol a politikai vezetők a saját zsebükre dolgoznak, naponta lopva meg polgáraikat, hogy az Orbán-család és vazallusai tovább gazdagodjanak.

Vége a pávatáncnak

Az Európai Parlament által indított eljárást Orbá

n minden reménye ellenére az Európai Tanács sem állította meg, az eljárás tovább folytatódik. A pávatáncnak vége, a kormánynak most felelnie kell a tetteiért.

Bármit hazudik a kormánypropaganda, Varga Judit igazságügyminiszter nem Magyarországot, hanem a korrupt Orbán-rendszert ment védeni Brüsszelbe, Magyarország polgáraival szemben.

A DK képviselői az Európai Parlamentben továbbra is azért dolgoznak, hogy az Orbán-rezsim aljas machinációi lelepleződjenek, hogy Magyarország újra szabad és demokratikus európai ország legyen.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük