Az év hete következik, vagy mégsem? Most belenézhetsz a jósgömbbe, mit várhatsz a 47. hétnapon!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lássuk be, mindannyiunkra ráférne egy kiegyensúlyozott, nyugis hét az év végi rohanós-idegeskedős időszak előtt. Hogy kinek adatik meg, az már más kérdés. Azt azonban nem kellene elfelejteni, hogy mindannyian saját lelki békénk kovácsai vagyunk: egyszerűen zárjuk ki a nem odaillő intrikákat, akadályokat és már megteremtettük egy klassz hét alapjait. Nézzük mit ígérnek a csillagok – hiszen rajtuk is múlik…..

Kos

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a társad rokonsága miatt borul ki a bili. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ugyanakkor, a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Egy barátságért neked kellene többet tenni, ha nem akarod, hogy ez az ismeretség véget érjen.

…a szerelem terén viszont….

A Kosban feltámadhat az ösztön, hogy minél inkább szaporítsa életében az olyan pillanatokat, melyek közelebb hozzák egymáshoz önt és szíve választottját, ez azonban nem is olyan könnyű feladat a mai, rohanó világban. Éppen ezért, ha ilyesmiben gondolkodik, akkor elsőként igyekezzen minél többször olyan helyeket felkeresni kedvesével, kiszemeltjével, ahol senki sem zavarhatja meg önöket, s így van idejük egymásnak megnyílni, kibontakozni, ugyanis, már önmagában ez sokat erősíthet egy kapcsolaton!

Bika

A munkahelyeden egy régi téma kerülhet ismét terítékre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor jobb lenne ezt most elhalasztani, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ezért a kapcsolatért te többet teszel.

…a szerelem terén viszont….

Pillanatnyi, érzelmi diszkomfort érzés kerítheti hatalmába, ami abból fakadhat, hogy esetleg valami kimondatlan maradt kapcsolatukban, s ez némi feszültséget kelt önök között. Érdemes lenne a helyzet feloldására, egyszerre több szinten is fellépni, azaz egy jó, feltáró beszélgetéstől a testiségig mindent bevetni a jó ügy érdekében, hogy biztos legyen a siker, s mihamarább oldódjon a helyzet.

Ikrek

A munkában, megélhetésben olyan helyzet állhat elő, amely miatt úszol a boldogságban. Ezért érdemes most állást változtatni, vagy a felettesednél előállni egy olyan dologgal, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a változtatás útjára lépsz, és ez a lehető legjobb döntés most.

Egészségedre jobban ügyelj, banki, biztosítási ügyet most intézz.

…a szerelem terén viszont….

A Mars és a Merkúr együttes hatásai miatt, most nagy eséllyel keveredhet kisebb-nagyobb vitákba szerelmével, melyeket ezúttal jobb lenne elkerülni, ugyanis, ha tüske marad miattuk valamelyikükben, az akár hosszútávon fennmaradó feszültségekhez is vezethet, így tegyen meg ma mindent a béke érdekébe, s azért, hogy hamar, újra egy oldalon álljanak kedvesével.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse