2015. december 14-én Kövér László megszólalt. Nem gyakori ez nála, ritkán nyilvánul meg, de olyankor érdemes ráfigyelni, mert majdnem mindig marhaságot mond.
Ezúttal a Fidesz kongresszusán azt az óhaját kürtölte világgá, hogy „szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

Ezt írtam akkor erről.

Föld S. Péter

Kövér László a Fidesz kongresszusán azt mondta: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

Kövér László karakán magyar ember. Korábban strigákról beszélt, ártó lényekről, kötélről, most unokát szülő lányokról. Ami a szívén, az a száján. Ha segg van a szíve helyén, akkor is megmondja az őszintét.

Elég ránézni: a lelke kiül az arcára. Nincs szép lelke, de most nem Kövér Lászlóról, fizimiskájának esztétikai elemzéséről van szó.

Még csak nem is a mentális állapotáról.

Hanem arról, hogy ott, a Fidesz kongresszusán rajta kívül még mások is voltak. Férfiak, nők.

És nem állt föl senki férfiember, aki azt mondta volna: Laci, hülye vagy! Vagy egy nő, aki elküldte volna a kurva anyjába.

Mert nem csak a nőknek kellett volna kikérniük maguknak ezeket a szavakat. Egy társadalomnak a nőkhöz való viszonya ugyanis nem a nők ügye. Az, hogy egy közösség hogyan gondolkodik a nőkről, minden normálisan gondolkodó ember ügye.

Függetlenül attól, hogy az illető melyik párt neve mellé szokta behúzni az ikszet.

Nem küldte el Kövért senki sehova. A megjelentek mosolyogtak és tapsoltak, épp hogy föl nem álltak, tiszteletük jeléül.

Egyszer még nagyon fogják szégyellni magukat.1 hozzászólás

  1. Akkor a férfi is csak arra jó, hogy unokákan nemzzen az utókornak.
    Ennél még az állatok is emberibbek… 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét