Az M3-ason nem lesz száguldozás! – 3 hónapig foltozgatják

Felújítási munkák miatt péntektől várhatóan kilencven napig forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Polgár térségében, a 168-as és a 174-es kilométerszelvény között – szól a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteki tömör és velős közleménye

Hétfőtől teljes pályazár lesz érvényben

a 168-as és 172-es kilométerszelvény között, a forgalmat a szemközti, Budapest felé vezető oldalra terelik át. Ez azt jelenti, hogy Nyíregyháza felé egy sávon, a főváros irányába pedig két sávon lehet közlekedni, 60 kilométer per órás sebességkorlátozás mellett.

A második ütemben – 2018 szeptemberétől – váltakozva lesznek sávlezárások és sebességkorlátozások az építési területek mellett.

A rekonstrukció során a szükséges helyeken kicserélik a kötő- és kopóréteget, valamint felújítják a Király ér-hidat, kicserélik annak szegélyeit, valamint a hídon található szalagkorlátokat és madárvédő falat is.

A társaság arra kéri a közlekedőket,

hogy a biztonság érdekében tartsák be a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat. A felújítási munkák idején hosszabb menetidővel kell számolni, ezért indulás előtt érdemes tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a 36 1 336 2400 telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

(forrás: MTI)

Nyári útlezárások, csak, hogy meg ne lepődjön – Nehéz két hónap elé nézünk Budapesten

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük