Az miért ciki, ha a miniszterelnök eltaknyol?

Miért van az, hogy ab ovo hülyének kell nézni a népet? Mindenkivel megesik, hogy megbotlik, elesik és kék-zöld folt marad a helyén. Végül is az miniszterelnök is ember!

Folt hátán “tinta”folt….

De ha már titkolni szerették volna, hogy mi, hogy esett, akkor a XXI. században feltalálták a púdert, amivel eltüntethető lett volna a sebesülés maradványa, ha ez az volt.

Az Index vette észre, hogy vasárnap Orbán Viktor mindkét tenyerén egy nagyobb kékes-lillás színű folt volt látható. Ebben nincs semmi különös. Azért említésre méltó ez eset, mert ahelyett, hogy megmondták volna a frankót, a portál kérdésére a miniszterelnök sajtószóvivője, Havasi Bertalant, válaszában azt írta:

„Tinta. A miniszterelnök még az előadás előtti percekben is javítgatott a beszédén a töltőtollával, ami sajnos kicsit kifolyt és elkenődött.”

Bősz Anett közösségi oldalán egyszerűen vezette le az esetet:

Mint az a borítóképemen is jól látható, hosszú ideje (egészen pontosan 26 éve) küzdősportoló vagyok – van némi tapasztalatom az enyhébb és a kevésbé enyhe sérülésekkel. Egy időben úgy jártam haza edzőtáborokból, mintha térkép lenne az arcomon, kezeimen, lábaimon: itt egy monokli, ott egy seb, karmolások, rándulások, ficamok… ez elkerülhetetlen.

Nem baj az, hogy egy alapvetően önmagát sportolóként definiáló miniszterelnöknek keletkezik egy lila folt a kezén

(pont úgy néz ki, mint amikor valaki elcsúszik az edzős papucsában, és a lépcső egyik élébe vágja be a tenyerét, vagy mint amikor jó nagyot taknyol biciklivel, és sikerül még tompítania), csak az probléma, amikor még ebben az ügyben is sikerül kibökni a kétes eredetű választ az újságírói kérdésre:

“Orbán az utolsó percekben is javítgatta beszédét a töltőtollával”.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy Havasi Bertalan kivételesen igazat mondott,

azt is írhatnám: örömmel látom, hogy a kormányfő, lányos nagypapaként, minden bizonnyal a kicsi lányoktól elkéri íróeszközeiket, és így ír LILA SZÍNŰ töltőtollal is.

Az hogy lehet, hogy pont úgy sikerül összekennie vele a kezét, hogy a folt széle már nyomokban gyógyulást mutat, a folt közepe a még sajgó véraláfutást utánozza?

A legjobb lenne, ha nem lenne ebben is hülyének nézve az egész ország. Nincs egy lila foltban semmi. Vagy van?

Utóirat: egy politikusra a stábja még egy mezei sajtótájékoztató előtt is vigyáz, hogy nehogy a gallérja rosszul álljon, nehogy elfordulva kapják lencsevégre a kitűzőjét. Pont a miniszterelnöknek ne szólna senki, hogy mossa le a tintát, mielőtt pulpitushoz lép?”

Egy hozzászólás itt: “Az miért ciki, ha a miniszterelnök eltaknyol?

 • 2020.02.17 - 14:04
  Közvetlen hivatkozás

  Sokan nem érteik, hogy miért érdekes ez.
  Elég sokat pletykálnak arról, hogy Orbán egészségileg nincs a toppon.
  Ez a folt a tenyereén inkább valami bevérzés lehet ami lehet valami súlyos betegség tünete.
  Ez ugye annyiból érdekes, hogy Orbán sikeresen mindenkit elpaterolt maga körül, aki leválthatná őt. Így ha most az Orbánt elvinné a kaszás, akkor fidesz rövid úton menne a levesbe. Ezt nagyon jól tudják a helyiérdekű kiskirályok is, hogy addig van jóviláguk ameddig Orbán él.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük