Az milyen már, amikor egy külügyminiszter nem az agyát, hanem az izmait gyúrja a tárgyalás előtt mondván: erőre szükség lesz? - Városi Kurír

Sorting by

×

Az milyen már, amikor egy külügyminiszter nem az agyát, hanem az izmait gyúrja a tárgyalás előtt mondván: erőre szükség lesz?

A címben feltett kérdésre mimagyarok már profin tudjuk a választ, hiszem a külügyeinkkel megbízott Szijjártó Péter rendszeresen bizonyítja szóban és tettekben is, hogy izomra gyúr. Figyelmébe ajánljuk az elévülhetetlen Bródy-sláger szövegrészletét: “a szó veszélyes fegyver és van, aki fegyvertelen!” Mi van például, ha nem izmozni kell a soros tárgyaláson, hanem érvelni?

Hirdetés

“…Erőre mindenesetre szükség lesz…”

A parttalan izmozásban feltehetően jelentős eredményekkel bíró Szijjártó Péter magyar külügyminiszter újabb posztban bizonygatta követőinek, hogy no para, Ő mindent megtett, ami tőle telt, felkészülten utazik a köz pénzén minket képviselni Luxembourgba. Lehet, hogy félretájékoztatták az eszemadtát és azt képzeli, hogy egy szkanderversenyben kell megharcolnia értünk? Mindenesetre újra a jól megszokott fotós (ok) megörökítették az itthonmaradottaknak és az utókornak az edzését:

“Gyúrunk, vaze?”

“A külgazdasági és külügyminiszter beszámolt arról is, tizennégy és fél órát töltött Pakisztán fővárosában, Iszlámábádban, ahol sikeres tárgyalásokat folytatott, valamint a vele utazó üzletemberek is több mint 50 kétoldalú vállalati egyeztetésen vettek részt.”

számolt be az út frenetikus eredményeiről a kormany.hu oldal.

Erre készült oly annyira, nyuszómuszó!

Kapcsolódó

(Fotó: Cseri László)

 

külügy

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.