Kerítésen innenKiemelt hírek

Nem árt odafigyelni mit művel a bankja a számlájával! – egy kétségbeesett levél nyomán….

bank

Egyre több panaszt lehet olvasni a közösségi oldalakon névvel, fényképpel ellátott posztokban. Amiről írnak lehet a véletlen műve – hisz, aki dolgozik, tévedhet – bár olyat nem találtam köztük, hogy valakinek plusz összeg jelent volna meg az MKB számláján. Mindegyik jogtalan levonásról szól…

Bankolás a XXI. században?

A legutóbbi panaszt egy kétségbeesett hölgy közösségi oldalán találtam hétfőn este és mivel nyilvánosan tette közzé, hátha így könnyebben eljut az illetékesekhez:

“Akinek MKB – banknál számlája, van figyeljen, mert leemelik a pénzt a számláról és azt mondják 30 napon belül vissza utalják. Kérdem én akkor ez nem sikkasztás, lopás és pénz mosás!!! Én nekem csütörtökön emelték le.minden nap hívom őket de csak magyarázkodnak.

És nem forintot hanem Eurot loptak el tőlem.

A válasz 600 ft helyett véletlenül 600 eurot vontak le. Hiába hivatkoztam a pénzforgalmi törvényre Vagy ami most 2018,01,13-án életbe lépett jogszabályi kötelezettségre, ami azt jelenti , ha ők hibáznak 1 munka napon belül vissza kell utalni.

Na ezek nem, egy rohadt, mocskos, tolvaj lett a vezetője, aki már lopott eleget, most már a kis emberek pénze is kel a drága MÉSZÁROS LŐRINCNEK . Ezt azért irtam, hogy az MKB- nál tartott számlákat a tulajdonosok nézzék meg. Köszönöm, hogy elolvasták. Osszátok, ha megkérhetlek benneteket. Köszönöm.”

A kommentekből:

“Nekünk is volt valami probléma, utána nézünk. Ez felháborító amúgy, ilyet nem tehet egy bank se és senki!!”

“Ilyen nincs 1 banki napon belül vissza kell tenniük. A bankfelügyeletnek kellene jelezni.”

“Hangfelvétel van, hogy elismerik de 30 napon belül majd vissza utalja….ÉS a 30 napra fizet kamatot?? vagy hogy képzeli, hogy addig használja a pénzed, te viszont nem tudod használni a sajátod!!”

“Én bemennék a fiókjukba Barcikán, és addig nem mozdulnék, míg vissza nem rakják.”

Nem akarunk rágalmazni és feleslegesen botrány keverni ezért megkerestük a pénzintézetet is, de este lévén érthető módon még nem kaptunk választ. Ahogy reagálnak, frissítjük a cikket.

Bedőlt az OTP? – a netbankja biztosan….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/a-nap-amikor-a-kuria/

About Author

Szólj hozzá!