Az MSZP nem vesz részt a fideszes Stop Soros propagandatörvény vitájában

Mint Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője hozzátette: a párt jelenlétével nem legitimálja a civil társadalom elleni újabb kormányzati támadást.

A hazai oligarchák jelentik az igazi veszélyt

Magyarországra nem egy távoli, idős bácsi, hanem Orbán Viktor és oligarchái – Tiborczok, Mészárosok, Garancsik – jelentenek veszélyt, akik a gyermekek elől a tanulás, a betegektől pedig a gyógyulás lehetőségét veszik el, miközben mértéktelenül gazdagodnak az adófizetők meglopásából.

A parlamentben minden idők legsúlyosabb korrupciós botrányával kellene foglalkozni

Ma már tudjuk – tette hozzá –, hogy Magyarországon a migráció főszervezői: Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Rogán Antal. A magyar emberek megkérdezése nélkül, titokban ők engedtek be 1300 menekültet Magyarországra, ők telepítettek le 20 ezer gazdasági bevándorlót, ők engedtek be orosz bűnözőket az országba és ők üzleteltek tisztázatlan hátterű közel-keleti személyekkel.

A parlamentben inkább minden idők legsúlyosabb korrupciós botrányával kellene foglalkozni, amelyben 13 milliárd forint költségvetési csalással gyanúsítják Orbán Viktor vejét, Tiborcz Istvánt.

Változásra van szükség! 2018. április 8-án azért kell elmenni szavazni, hogy Magyarországot megszabadítsuk a fideszes korrupciótól és élhető, fejlődő demokratikus országgá tegyük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük