Városi kurír
A napi fontos.

Az MTI elhallgatja a budapesti tüntetést

Brüsszeliről viszont beszámol ....

0 1 011

A Magyar Távirati Iroda meg sem említi, hogy a magyar főváros utcáin hatalmas békés tömeg tüntet a kormány ellen. Arról viszont, hogy Brüsszelben eldurvult egy tüntetés, hírt ad.

Van még lejjebb, MTI?

A kérdés természetesen költői, hiszen egy önmagát hírügynökségnek nevező cég a világ bármely pontján azonnal feloszlatná önmagát, ha “elfelejtene” tájékoztatni egy olyan hatalmas demonstrációról, mint ami jelenleg Budapesten folyik.

Ha azonban a hírügynökség a kormány szolgája, az persze más, akkor mindent szabad, még ha háborog is tőle az ember gyomra, ámbár nagy kérdés, hogy annak a néhány, még megtűrt kollégának – a sok Fidesznyik között – ott az MTI-nél, háborog-e még a gyomra, vagy már ők is beintegrálódtak – jelentsen az esetünkben bármit is.

A tény, az tény

mti

A nemzeti hírügynökség úgy tesz, mintha csak Brüsszelben lenne tüntetés, méghozzá egy olyan, ahol elszabadultak az indulatok. Eközben a parlament előtt sok ezer ember emeli fel végre a fejét az elnyomás nagyon is konkrét “itt és most” érzése ellen.

Gratulálunk MTI!

Kapcsolódó

FRISSÍTVE!!!! Megkezdődött a program a színpadon- “Boldog karácsonyt Miniszterelnök úr”! – a tüntetésről élőben….

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ