Az MTI véletlenül leírta a frankót, de szélsebesen javította is!

Emlékeznek még arra, amikor Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke közösségi oldalán tudatta, hogy 190:3 arányban megszavazták, hogy felfüggesztik a Fidesz tagságát. Ezt az érintetten kívül mindenki tudomásul vette. 

Zavar az erőben….

Gulyás Gergely a témában azt nyilatkozta, hogy

A Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha szerdán nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor.

Hozzátette,

a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot.

Az MTI egyik munkatársa nagyot vétett a kiadott itinerrel szemben, ugyanis a 444.hu észrevette, hogy a keddi közlemények sorában az alábbi jelent meg:

fotó: 444.hu

Kis idő teltével helyreállt a “rend”

3 órának kellett eltelnie, mire megérkezett a javított verzió, amiben arról értesít a független távirati iroda, hogy az említett felfüggesztés nem a Néppárt tagjainak döntése volt, hanem a Fidesszel közös megegyezés. Megemlítik még, hogy a Fidesz magától függesztette fel a tagságát.

fotó: 444.hu

 

Forrás

Na azé!!!

Egy hozzászólás itt: “Az MTI véletlenül leírta a frankót, de szélsebesen javította is!

 • Avatar
  2019.05.07 - 19:35
  Közvetlen hivatkozás

  Forrás:Martin Zoltán Pécs/facebook
  Én még emlékszem… Mindenre. Te rohadék!
  Egyetemista voltam, mint te. Joghallgató, mint te. Politizáló, mint te. De én Pécsett.
  1989.június 16-án volt Nagy Imre kommunista, mártír miniszterelnök újratemetése. Az akkori demokratikus ellenzék megegyezett, a temetésen nem hozzák szóba az orosz csapatok kivonását, hogy ne zavarják meg a Németh Miklós féle, szocialista kormánynak a Szovjetunióval való tárgyalását erről. Hátha begorombul az orosz medve! Előző nap este ebben mindenki megegyezett. Te aztán átírtad a szöveged, és az egész ország nyilvánossága előtt követelted az orosz csapatok kivonását. A sok mamlasz magyar, és a külföldi sajtó elhitte neked, hogy te zavartad haza az oroszokat. Hogy Hős vagy! Egy nagy lófaszt vagy te hős!
  Aki tényleg benne volt a politikában az tudta, hogy 1989. április 25-én Gorbacsov önkéntes döntése alapján megindultak az orosz katonákkal, és tankokkal teli első vagonok Kiskunhalasról. Ezt Te is tudtad. Mégis azt hirdetitek a csahosaiddal azóta is, hogy te küldted haza őket. Mert Hős vagy! Egy lófaszt! Áruló vagy! A saját ellenzéki társaidat,a velük kötött szerződést tagadtad meg. Ez egyébként a rád jellemző magatartás. Minden megállapodást csak addig tartasz be, amíg a te érdeked szolgálja, amíg véd téged a másikkal szemben, amíg tudsz a jogaidra hivatkozni. Abban a pillanatban, ahogy megerősödtél, röhögve törölsz el minden szerződést, és jogot. A mamelukjaid is ezt tanulták tőled. Meg sajnos egész Magyarország. Ez lett az attitűd, a magatartási beállítódottság.
  És most olyat tettél,amit csak halott gyalázásnak lehet nevezni. A Forradalom haláláig kommunista Miniszterelnökét kiparancsoltad a parlament mellől. Mit kiparancsoltad? Kiloptad az éjszaka leple alatt. Mert te mindent így csinálsz. Alattomban, sunyiban! Gyáva ember vagy te Viktor! Ezért se mersz soha senkivel leülni vitatkozni, csak saját híveid boldog gyűrűjében maszturbálsz a hatalmadon. Neked semmi se szent. Nagy Imrében csak az volt a fontos, hogy egy mártír hátán bemászhass az országos politikai ismertségbe. Ha ez megvolt, már semmi nem számít. Mehet ő is a szemétbe.
  Vásárhelyi Mária, a szintén 56-os, börtönbe zárt hős, Vásárhelyi Miklós lánya, pedig megírta már neked tökéletes éleslátással, hogy minden zsarnok végzete a Hübrisz, a gőg, az elbizakodottság. Figyelhettél volna rá, de nem tetted. Mert te csak a saját papjaid miséjét szereted hallgatni. Mert az rólad szól, a te dicsőségedről.
  De most szólok. A geciség szögeivel összetákolt reterátodon ülsz. Már ropognak az eresztékek, recseg a fa. Hamarosan összedűl az egész, és belecsúszol a tömény szarba, amit te magad csináltál. A híveid pedig befogják majd az orrukat, és óvatosan arrébb mennek, új Cézárt keresnek maguknak. Mert nekik mindegy. Csak jöjjön a pénz!
  Kivárom! Nem fogod élvezni. Egy roncs leszel. Már az vagy. Viszlát!
  Forrás:Martin Zoltán Pécs/facebook
  Ha valaki már életében elkezdi építeni saját emlékművét, annál kevésbé bizarr önfényezést is el tudnék képzelni, mint ahogy Orbán Viktor adta a világ tudtára, hogy micsoda fenomenális szakember is ő. – jól átvert egy egész országot! ?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük