Az MTVA remek szerződése: a hirdetésért cserébe 2rule cuccban járhatnak a dolgozók

Szegény nemzeti – ex királyi – tévé, ha a piacról kellene megélnie, bizony felkopna az álla. Az idei év eddigi tuti legjobb szerződését kötötték meg a Mészáros-féle 2rule-al, Reklámért cserébe a dolgozók műszálas focimezben járhatnak.

Reméljük ezt az erre a célra fenntartott pr. osztály intézte jókora fizuért!

15-20 százalék kedvezmény az MTVA dolgozóinak futball- és kosárlabdamez, futóruházat vásárlásra, valamint 2rule termékek garantálása nyereményjátékokhoz – a többi közt ilyen kitételek szerepelnek az MTVA és a 2rule sportmárkát forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt. közötti szerződésben, amelyet – közérdekű adatigénylése nyomán – a 24.hu megkapott.

Azután fordultunk az állami médiához,

hogy az M4 Sport közvetítette Mészáros Lőrinc sportmárkájának felcsúti mezbemutatóját, továbbá Molnár Mátyás műsorvezető adásban viselte a 2rule kitűzőjét. Az évi 80 milliárd forint közpénzből működő szervezettől elkértük a felek közötti szerződést, továbbá kértük azt is, juttassák el nekünk az MTVA listaárait, amelyekből kiolvashatók, mennyit kell fizetnie egy magyar vállalkozásnak azért, hogy hasonló reklámot kapjon az állami médiában, mint a 2rule.

Ez utóbbi kérdésünkre nem kaptunk választ, mert a tájékoztatás szerint ilyen listaárak nincsenek, ám a vonatkozó megállapodást elküldte az MTVA, és ebből kiderül, hogy a Mészáros-márkát

bartermegállapodás keretében hirdetik az állami médiában. 

Az MTVA adja, amit tud, a drága műsoridőt

  • a műsorok elején vagy végén 5 másodperces támogatói spotokat,
  • klasszikus reklámokat,
  • termékelhelyezést,
  • online PR-cikkeket garantál.

A nemzeti 2Rule szakad, mint a sz@ar!

 

A Magyar Sportmárka Zrt. cserébe

  • bérbe (!!!!) ad 2rule-termékeket az MTVA-nak,
  • megjeleníti az M4 logóját 2rule-termékein,
  • nyereményjátékokhoz ad termékeket,
  • továbbá 15-20 százalékos kedvezményt garantál a 2rule-termékekre (futball-, kosárlabdamezekre, futóruházatra, prémiumkategóriás sportruházatra, utcai és sportcipőkre) az MTVA dolgozói számára.

Átok ül a 2RULE-n, mindhárom nemzeti mezben játszó csapat kikapott

 

A 2019. június 30-ig hatályos megállapodás 3,4 millió forintról szól, ám a 2rule-t forgalmazó cégnek fizetnie nem kell, a felsorolt tételekkel egyenlíti ki a számlát, a szerződés külön rögzíti, hogy a felek

kölcsönösen számlát állítanak ki egymás részére azzal a megjegyzéssel, hogy pénzügyi rendezést kizárólag az esetlegesen fennálló  ÁFA különbözet igényel.

Ha nem is feltétlenül e reklámoknak köszönhetően, ám a 2rule-márka máris nagy karriert futott be.

“2RULE – Első látásra sima poliészter cuccok…” – gyárlátogatás….?

 

Noha a cégnek webshopja és boltja még nincs, az NBI-es csapatok közül a Felcsút, a Haladás és a Diósgyőr is a márkát választotta, sőt immár több NB2-es együttes is csatlakozott a körhöz, miként a Vasas, amelyik összes szakosztályára érvényes megállapodást kötött.

Már a mezt is Orbán haverjától vásárolják a foci klubok

 

Kővári Ágnes, a vállalat vezérigazgatója az Origónak adott interjúban a gyors piaci sikereik titkáról szóló hírekről azt mondta:

nem telefonált senki Diósgyőrbe, hogy megkönnyítsék a dolgunkat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük