Az Orbán-féle elégtétel

Járatom a pofám az fb-on. Mondom a magamét. Előbb elkezdtem, mint a hivatalos kampány. Cikkeket írok a Városi Kurírnak is. Magamról, a világról, Orbánék és az Orbán-félék ellen.

[mnky_ads id=”10551″]

Az Igazat próbálom.

Aztán egyszer csak hallom, hogy a Miniszterelnök úr szerint április 8. után elégtételt fognak venni. Mindenféle úton. Eddig is tudtam, ha a legrosszabbat feltételezem róluk, könnyű dolgom van. Mindig az jön be.

[mnky_ads id=”10552″]

 Amit most írok vagy igaz, vagy én találtam ki a cikk kedvéért. Régebben rámírt valaki a Messengeren. Kérdezte, tudok-e neki pártot alapítani? Visszakérdeztem, minek? – Valami facebookosat. Tudod én is sokat fent vagyok. Írtam, hogy szerintem ez hülyeség, nem ez a pártalapítás lényege. Erre azt válaszolta, de lehetne vele pénzt szerezni az államtól. Azonnal közöltem, hogy ilyenbe nem megyek bele, és elbúcsúztam. Hódmezővásárhely után láttam egy posztját. Azt írta, jó, hogy Márki-Zay győzött. De nehogy azt higgyük, április 8.-án is ez lesz!
Akkor esett le, ez egy fideszes troll, aki csőbe akart húzni. A Messenger üzeneteket nyilvánosságra hozatalával akart volna kinyírni, elhitelteleníteni. Ha belemegyek a kamupárt alapításába. Hát, nem jött össze öreg!
Tele van az fb. hírekkel, hogy a Fidesz a jelölési határidő lezárása után is gyűjti az aláírásokat. Persze nem csak a támogatókról készül feljegyzés. Az elutasítókról is. Frissülnek a Kubatov-listák.
Mert április 8.után elégtétel lesz. Rohadjatok meg!

[mnky_ads id=”10553″]

Fidesz-trollok támadása a Facebookon – Megnyíltak az égnek csatornái és sz@r zúdul alá!

Gyurcsány trollkodott Orbán Facebook-oldalán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük