Az Orbán-fiú 2018-as szakdolgozatának témája: a magyarországi és európai melegházasságok kédésköre - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Orbán-fiú 2018-as szakdolgozatának témája: a magyarországi és európai melegházasságok kédésköre

A Fidesz és a Jobbik által szerdán elfogadott törvényjavaslat összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. A kormányoldal által benyújtott, orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvény a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozza, betiltja az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat is.

Hirdetés

A javaslat megtiltja a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítését és megjelenítését is, így tilos lesz 18 éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat (így reklámot is) elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést ábrázolja, vagy a homoszexualitást „népszerűsíti, jeleníti meg”.

Mi köze a fentiekhez Orbán Gáspárnak? Hát ez!

Orbán Gáspár mielőtt szerződéses katonának állt, megjárta a hadak útját. Volt Ő egyházi vezető a Felház nevű tömörülésben, előtte rugdosta a bőrt természetesen a házuk sarkában közpénzből felépített Puskás Akadémia FC fűtött gyepén, majd tanulásra adta a fejét és édesapjához – a regnáló miniszterelnökhöz- hasonlóan jogász diplomát szerzett, amit pontosan úgy, mint a felmenője -egyelőre- nem használ.

A szakdolgozat

Orbán Gáspár a szakdolgozatát 

“A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai”

címmel írta meg a témában, amit a közösségi oldalon tettek közzé.

A Propeller.hu szerint a szakdolgozatot online nem lehet elérni, csupán annyit találtal róla, hogy

Nagypál Szabolcs közreműködésével készült.

A jogász, teológus és bölcsész, az MCC Jogi Iskola vezetője.

Az Iskolán belül a Jog és Társadalom Műhely vezetőjeként három fő projektje a Kereszténység és Emberi jogok, a Vallás és Társadalom, valamint a Film és Társadalom.

– olvasható a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány adatlapján.

Háttéranyag: …még, hogy libáért…. hol van az már!

Gyorsan lereagálta a kormányközeli elitképzőnek is nevezett Mathias Corvinus Collegium alapítványa, hogy százmilliárdos vagyont juttatott számára a kormány az év végén. Öt céget hozott létre a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány 2020. december 22-én, mind az öt saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével fog foglalkozni – derül ki az Opten céginformációs szolgálat adatbázisából. Az MCC egy tehetséggondozó intézmény, amely a Kárpát-medencében nyújt oktatást kiegészítő képzéseket az általános iskola felső tagozatától az egyetemig. Alapítója Tombor Balázs és Tombor András. Utóbbi Orbán Viktor tanácsadója volt, és arról is ismert, hogy Habony Árpád korábban azt állította az adóhatóságnak, hogy Andy Vajna és Tombor kölcsöneiből él.

 • Az MCC, pontosabban az azt működtető Tihany Alapítvány tavaly tavasszal egy törvény értelmében óriási vagyonhoz jutott, a kormányoldal a Richer- és Mol-részvények 10 százalékát adta az alapítványnak. A csomag értéke úgy 300 milliárd forint körüli, az éves hozam 7–8 milliárd forint körül mozog.
 • Ezt a juttatást fejelte meg ősszel a kormányzati többség azzal, hogy egyrészt vagyonkezelő közalapítvánnyá változtatta az MCC-t működtető alapítványt, és két pécsi, több révfülöpi – a révfülöpi kikötőhöz tartozó ingatlanokat takarja –, valamint egy szekszárdi, egy szombathelyi és egy zalaegerszegi létesítményt kapott az alapítvány.
 • Mindezekre tett rá egy lapáttal a kormány karácsony előtt nem sokkal, amikor csaknem 100 milliárd forintot juttatott az alapítványnak, a szakkollégiumot működtető szervezet 35 helyen akar képzéseket indítani a pénzből tízezer diáknak.
 • Közben az MCC 25 százalékos, kisebbségi tulajdonrészt szerzett a Libri-Bookline csoportban.

A most létrehozott öt új cég nevéből kikövetkeztethető, hogy mely városokban fog ingatlanüzletbe az alapítvány

Pelso Talentum Ingatlanfejlesztő Kft. nevében a pelso a Balaton latin elnevezésére utal, valamint Veszprémre is. Az MCC tehetséggondozó programja tíz városban, köztük Veszprémben is zajlik. Nemrég jelentették be, hogy Székesfehérváron hozzák létre a tizedik képzési központot.

Az Avas Talentum Ingatlanfejlesztő Kft. Miskolchoz köthető, a Debretinum Talentum Ingatlanfejlesztő Kft. Debrecenhez, a Partiscum Talentum Ingatlanfejlesztő Kft. vélhetően szegedi lesz, és van még a Grana Talentum Ingatlanfejlesztő Kft.

Mind az öt cég cégjegyzésre jogosult ügyvezetője Valentinyi Pál, aki az MCC kabinetfőnöke, stratégiai igazgatója. (Forrás)

 

orbán

Hirdetés
átver

10 hozzászólás

 • 2021.06.17 - 06:37
  Közvetlen hivatkozás

  Tulajdonképp sajnálom ezt a Gazsi gyereket, mert neki se lehet könnyebb dolga egy ilyen erőszakos, ellentmondást nem tűrő apa mellett felnőni, mint orbánnak az ő apja mellett, aki még verte is. (de nem eléggé) A szakdolgozatát pedig nyilván azért írta ebben témában, mert érintett, ami egy normális gondolkodású embernek nem gond, de az ő apjának az agyába valami nagyon rosszul lett bekötve, hogy ezt bírta kitalálni, hogy összemossa a melegeket, és a pedofilokat. Pedig csak kaletát, és szájert kellett volna megkérdezni, hogy ugyan magyarázzák el neki a különbséget, ha már ő maga ilyen sötét, hogy nem tudja. A fidesz tagjai ezekszerint elképesztően defektes, beteges gondolkodású emberek. Nem a melegekkel van baj, hanem ezzel az erőszak-szervezettel, ami kormánynak hívja magát. Remélem, “22-ben az emberek tudni fogják, hogy hova húzzák az X-et

  Válasz
 • 2021.06.17 - 06:51
  Közvetlen hivatkozás

  Szívesen osztanám, de nem látom rá a lehetőséget. Hol van a “megosztás”?

  Válasz
 • 2021.06.18 - 08:36
  Közvetlen hivatkozás

  Családi deformitások sorozata. Sajnos nem kezelték elég hatásosan, így aztán most rajtunk (is) csattan az ostor.

  Válasz
 • Visszajelzés: Viktor Szent Szíve Magyar Keresztény Közösség Nemzeti Egyháza - Városi Kurír

 • Visszajelzés: Márky-Zay nekiment Orbán Gáspárnak, az esetet Vásárhelyi Mária és Juszt László is "feldolgozta" a maga szempontjai szerint - Városi Kurír

 • Visszajelzés: Márki-Zay beleszállt Orbán Gáspárba - A téma okán egymásnak feszült Vásárhelyi és Juszt is, de hogy jön ide Ceaușescu? - Városi Kurír

 • 2021.09.08 - 22:49
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogy elnezem a cikk melle bemutatott fenykepet a gazsi gyerekrol – hat most nagyon rosszul nez ki – egyre rosszabbul…. O nem tehet rola, hogy hova szuletett – talan az eroszakos apja altal elkovetett bunokert sem kellene ot meghurcolni. De ha magatol nem jon ra, hogy abbol a korbol menekulnie kell, ahol most van, mert abba bele fog pusztulni elobb-utobb – arrol igenis tehet! Nem egy 11 eves kisfiurol beszelunk, hanem egy felnott ferfirol, aki akar elmehetne dolgozni is. (A melyen utalt es szidott Gyurcsany Ferenc legidosebb fia egy lepukkant korhazban mutoskent dolgozik, ennek az allasnak minden negativitasaval egyutt. Neki nem kellett menekulnie az apja eroszakos uralma alol, de felnottkent maga donthette el, hogy mit akar kezdeni magaval? ) Kovethette volna az edesapja nyomdokait, es a csaladi uzletben is dolgozhatott volna – valoszinuleg nem dobtak volna ki – de o felelosen akart donteni. Szoval gazsika, ha neked kell az aranykalitka, apuka 40 millios katonasdija, amit veled csinal, vagy a Felhaz nevu formedveny, amire sulyos milliardokat kaptal apukatol – akkor bizony el kell viselned, hogy az aranykalitka ajtajat a faterod nyitja-zarja, es o adja neked a ta’pot is! Nem a nemi iranyultsagod miatt kellene magad szegyellni, hanem amiatt, hogy meg most sem tudsz felnoni, elszakadni a penzeszsak apadtol. Tudod, az eletben MINDIG meg kell fizetnunk a cselekedeteinkert: valamit valamiert

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.