BanánköztársaságKiemelt hírek

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!

A mi, magyar maffiaállamunk működéséről

A Fidesz maffia vezére bejelentette az arra szolgáló intézkedéseket, hogy megvásárolják a 2022-es választások előtt az agyhalott magyarok szavazatait. Pl. 2022. február 15-ig visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek a 2021-ban befizetett személyi jövedelemadót. Az összeg felső határa az előző évi átlagbér éves adótartalma. Adóvisszatérítést kapnak a gyereket nevelő kisvállalkozók is. Az EKHO-s szülők az SZJA-ként befizetett összeget kapják majd vissza. A Katások a befizetett átalányadó negyedét kapják meg, ha gyereket nevelnek.

A nyugdíjasok kiegészítést kapnak az infláció miatt

A nyugdíjprémium meghaladja az 50 ezer forintot. Folytatják a 13. havi nyugdíj visszaépítését. Jövő februárban legalább hétheti nyugdíjat fizetnek ki minden nyugdíjasnak. 2022 elején 6 havi fegyverpénzt adnak a fegyveres és rendvédelmi szervek tagjainak. 2022 január 1-től bevezetik a 25 év alatti, dolgozó fiatalok SZJA-mentességét. Egyeztetnek a munkaadókkal és a munkáltatókkal a 200 ezres minimálbérről.

De a lényeg most jön

Orbán szerint„”a szükséges forrásokat a magyar költségvetés, illetve a nemzetközi pénzpiac már biztosította is”.

Mit jelent ez valójában?

Orbán moneyführer tíz éve indított szabadságharcot az államadósság ellen. Ezt nagyon feladta és erről gondosan hallgat, illetve simlizik az eredménnyel.

Most az Államadósság Kezelő Központ 10 éves lejáratú államkötvényből 2,25 milliárdos kibocsátást hagyott jóvá, míg 30 évesből 2 milliárdosat. Ez együtt 4,25 milliárdot tesz ki.

Az államkötvény valójában azt jelenti, hogy az állam kölcsönt vesz fel a kötvényt megvásárlóktól és garantálja az igen kedvező kamattal történő későbbi visszafizetést. Ez minden idők legnagyobb magyar államadósság kibocsátása, ami a mai árfolyamon 1258 milliárd forintot tesz ki. Felfoghatatlan összeg!

Hazánk, mint az Unió tagja kaphatna pénzt az uniós költségvetésből és a helyreállítási alapból

De nem kap, mert nem teljesíti a jogállamisági feltételeket.

Pedig ingyenes vagy igen kedvező kamatú pénzek lennének. Viszont meg kellene tartani az uniós törvényességi követelményeket a felhasználás során. Nem lehetne szabadon lopni, mert az Unió rájött, hogy Orbánék mit művelnek. Ebből tehát nem részesülünk, Orbán nem is kéri.

De jönnek a választások 2022 tavaszán. Valahogy le kell fizetni az idióta magyart, meg a habzó szájú Fidesz tábort. Had higgyék el, hogy milyen jól élnek ők, a “mimagyarok”!

Csak szólok

A kötvény kibocsátás újabb kétszeres lopás. Az átlag magyarnak csak Matolcsyék szerint van családonként több mint 10 milliós megtakarítása a bankban. Ez valójában a fideszes kevesek kezén összpontosul sok milliárdos tételben. Loptak eleget. Abból most vehetnek sosem látott nagyságú összegért államkötvényt. Ezzel tisztára mossák, legalizálják a lopott lóvét.

A befolyó pénzt Orbánék szabadon használhatják fel, szemben az esetleges uniós forrásokkal.

Ebből történik a választás előtti osztogatás. De igen hülye az, aki nem hitt annak idején Gyurcsánynak, aki azt mondta-”Nincs ingyen ebéd!” Persze neki volt igaza. Akkor is. A lopott pénzek legalizálása megteremti a kötvénykibocsátás forrását. A kötvényt ilyen hatalmas összegben nem az agyhalott, csóró, farhát zabáló, Fidesz rajongó fogja venni, hanem a Fidesz hűbéri lánc tagjai, az Orbán által kijelölt oligarchák és cégeik a rabolt pénzből. De nekünk, mindannyiunknak kell majd a súlyos kamatokkal együtt visszafizetni a sokszorosát tíz és harminc év múlva. A gyermekeink, unokáink jövőjétől lopja el megint a pénzt ez az aljas, mocskos, hatalomittas rendszer!

Közben megmagyarázza, hogy milyen szép és jó itt minden!

Ennek a gátlástalan lopásnak az árát is a kirabolt néppel fizettetik meg évek múlva. Ugyanis a kötvényeket az állami költségvetés köteles majd kifizetni lejáratkor és állami garancia van rajtuk. De a költségvetésnek a mi adónkból van csak pénze! Kétszer rabolnak el tehát a néptől minden milliárd forintot, ami ebben a pénzügyi műveletben megfordul! Orbán nem fogja eladni a sok milliárd értékű hatvanpusztai családi, sutyi birtokot azért, hogy fizessen. Nem ezért harácsol egyfolytában az egész Orbán család nagyapástól Ráhelestől!

Ha nyer a választáson, úgyse kéri rajta számon senki ezt, mert Polték a zsebben. Ha veszít, tesz az egészre! Nem érdekli a kirabolt nép sorsa. Csak az, hogy hatalmas vagyonon ülve tovább szövögetheti aljas terveit az ország mégnagyobb kirablására, a demokrácia totális megfojtására.

A kérdés csak az, hogy felébred-e végre a magyar nép?

Hagyjuk-e hogy választási alamizsnáért annak sokszorosát rabolja el tőlünk ez a mocskos, embergyilkos rezsim, ami már régen elszakadt nem csak Európától, hanem minden kereszténységtől, ember tisztességtől és jóságtól?

Állj fel végre magyar és vágd a sittre a tolvajokat, ahol a helyük van! Utolsó lehetőségünk ez, hogy megmentsük az országot a maffia kezéből. Senkitől nem fogadok el kifogást! Tessék végre az asztalra csapni és kiegyenesíteni a gerincet! Nem lehet ilyen idióta ez a nép! Mutassuk meg Európának, hogy Petőfi nem halt meg hiába Segesvárnál, maradt még valami a szívünkben az ő Hitéből és Szabadságából!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Az Orbán maffia utolsó nagy rablása?!

About Author

Comments (1)

  1. 1400 Milliárd= 1 Billiárd 400 MILLIÁRD forint…

Szólj hozzá!