Sorting by

×

Az Orbán-marionett hattyú halála

MZP szembe találkozott a valósággal. Az jól pofán vágta. Nem meglepetés. Nekem. Legfeljebb neki. Miután Orbán kiválasztotta az ellenzéki győzelem gyilkosának szerepére, elhitte magáról, hogy ő a magyar Messiás. A volt SZDSZ Gyurcsány fóbiás része pedig meglátta benne a megmentőt, azonnal tolni kezdték. Meg is lett az eredménye az előválasztás második fordulójában. A Fidesz szavazókkal együtt megnyerették vele.

Ezzel előreláthatóan el is vesztette az ellenzék a választást

Tegnap azt nyilatkozta MZP-

“Nem láttuk, hogy a kormányzati kommunikációs, hatalmas erőfölényt, a hatalmas erőforrást lehetetlen legyőzni.”

Csak szólok, ő nem látta. Elhitte magáról, hogy Ő a magyarok Istenének küldötte, akire mindenki hallgat, az összes közvélemény kutatás, ami ellene szól, az baromság.

És nekilátott

A győzelem után közölte, hogy leváltotta az ellenzéket. De nem csak Gyurcsányt, hanem Orbánt is. Kétnaponta mondott akkora baromságokat, hogy a biztos ellenzéki támogatottság szépen leolvadt, aztán kétharmados vereség lett belőle. A fényes kommunikációs karrier csúcspontja az volt, amikor közölte, hogy az ellenzéki együttműködésben szövetségre lépett a kommunistákkal és a fasisztákkal is. Na ez már a saját stábjának is betett.

A mosóporügynöki szövegeivel naponta szalámizott le tízezreket az ellenzéki szavazók táborból.

Ezután kénytelen volt visszavenni, jött a súgógép, de a folyamatos lecsúszást nem lehetett megállítani. Szóval csak ő nem látta a fideszes kommunikációs fölényt. Kérdezem, melyik országban élt eddig? Nem tudta, hogy ki irányítja az M1-t az MTI-t, a TV2-t, a megyei lapokat stb.? Nem tudta, ki szab ideológiát az iskolai oktatásnak stb.? De az elválasztás után azonnal letiltotta a többi ellenzéki párt vezetőjét a kampányolásról, mert majd ő harcol. Gyurcsány ekkor közölte, hogy jó, akkor a kapitány iránymutatásait fogják követni. Ha nem teszi, akkor megkapta volna, hogy megszegte az előválasztási megállapodást, árulóvá vált.

Most MZP-nek meg van képe azzal jönni,

hogy nem látta előre a kormányzati kommunikáció fölényét. Hát ha valaki egyedül akar túlharsogni egy egész hadsereget, akkor ne csodálkozzon, ha nem jut el a hangja sehova.

De mérhetetlen elbizakodottságában elhitte, hogy a magyar anyák rá gondolva simogatják terhes hasukat, mert ő a magyar jövő!

Az eredményt ma már látjuk.

Valaki nagyon röhög MZP-n. De az nem én vagyok. Hanem Orbán, aki előre felmérette a lehetséges jelöltek pszichológia profilját, és ennek alapján kiválasztotta őt a marionett idióta szerepére. A volt SZDSZ jó része is ment bele a lecsóba. Mert- “Gyuuurcsány!” Most pedig lehet gondolkodni, hogy mit hoztak össze a hibbanttal. Gratulálok! A civilizált világ meg ámul és bámul bámul, hogy mi folyik ebben az országban. Nem értik. Ha nem itt élnék, én se érteném. De még mindig hányok tőle!

Kapcsolódó

 

Az Orbán marionett hattyú halála

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Az Orbán-marionett hattyú halála

  • 2022.04.05 - 11:41
    Közvetlen hivatkozás

    Nem kéne ennyire okosnak lenni! Még megárt, aztán kezeltetheti magán úton, mert a TB nem fizeti!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.