Az Orbán-rendszer két fotóban

Hoppál Péter fideszes, pécsi országgyűlési képviselő, Kasler miniszteri biztosa fotót posztolt a saját fb oldalán arról, hogy mekkora ködben vezet haza. Csak azt felejtette el, látszik a műszerfalon, hogy 130 km/h-val megy.

A sajtó felnyomta a témát

Erre Hoppálék kitették, hogy a képet nem ő, hanem utasa csinálta, aki rendelkezik admin jogokkal az fb oldalán. Ő tett fel a képet az facebokkra, nem pedig a ténylegesen vezető Hoppál.

A szerencsétlenek boldogok, hogy megint okosan kimagyarázták a helyzetet, a sok hülye komcsi meg kapja be!

A probléma a következő:

A KRESZ szerint a látási viszonyoknak megfelelően kell közlekedni. Nagy ködben tehát autópályán sem szabad a maximális megengedett sebességgel haladni. Ha pedig más is volt a kocsiban, akkor Hoppál nem csak a saját testi épségét veszélyeztette, hanem utasáét is, ami még súlyosabb cselekmény!

De kamu az egész

A fotó látószögéből megállapítható, hogy azt a vezető szemének magasságából készítették, márpedig a bal kézen látható gyűrűből következően Hoppál vezetett. Tehát az ő kezében volt a telefon. Ha pedig mégis utasánál volt, akkor még súlyosabb a helyzet! Ugyanis a vezető szeme elé tartott egy tárgyat, amitől az nem láthatta az utat!!! Ez nem pusztán szabálysértés, hanem bűncselekmény is lehet… Szóval ilyen idióta védekezést tudtak csak kiagyalni a jogászaikkal, ami még súlyosabb törvényszegést jelent.

A második képen Orbán látható, amint maszk nélkül röhögcsél az uniós tanácskozáson, miközben mások elhűlve nézik

A két kép üzenet ugyanaz. Ez a rendszer lényege:

Az ország nagyobb része minimálbéren él. De olyan szabálysértési törvényeket alkotunk, hogy közlekedési, vagy maszkviselési szabálysértés miatt a rendőrség szemrebbenés nélkül kiszab 100 000 ft bírságot helyből. A szerencsétlen polgár meg a rokonoktól kér kölcsön a kifizetésre, hogy ne haljon éhen a gyerekeivel együtt abban a hónapban.

Ha egy doboz gyufáról nem adsz számlát, akkor a NAV akár 1 millió forinttal is megbüntet, mert így döntöttünk. A pénz persze hozzánk folyik be. Ha hajléktalan vagy, nincs havi 8000 forintod egészségügyi járulékra, akkor kifizetheted a kórházi ellátás teljes költségét akkor is, ha a lefagyott lábadat kellett amputálni. De a Vezérnek saját szavai szerint világszínvonalú egészségügy jár és meg is kapja, nyugodjatok bele!

Forintra levonnak a béredből minden adót, járulékot, ami bemegy a nagy kalapba

Aztán veszünk belőle honvédségi repülőt, ami az új Urakat repteti a Kanári-szigetekre. Vagy annyi lóvét fizetünk a NER vállalkozónak, hogy több milliárdot érő repülőket, hajókat vesz magáncélra. Mi közöd hozzá, ha ezután meghívja Orbánt és elviszi a kedvenc csapata focimeccsére a világ másik felére, vagy kedvezményes, ingyenes nyaralást biztosít az éhező magyar külügyminiszterek és szegény családjának az Adrián?! Akik erről adóbevallást nem tesznek, ajándékozási illetéket vagy más adót nem fizetnek. De ha a te anyád meghal a vírus miatt és el kell adnod azonnal a lakását, mert pénzre van szükséged a gyerek egyetemi ösztöndíjára, akkor keményen befizettetik veled az adót szigorúan!

Azt üzenjük a képekkel, hogy mi vagyunk az ország urai!

Azt teszünk amit akarunk. A törvények felett állunk. Ha véletlenül mégis kiderül a törvényszegés, nincs az a rendőr vagy ügyész, aki el mer járni ellenünk, aki alá merne írni egy marasztaló határozatot. Hol van az a NAV ellenőr, aki megkérdezi, miért nem fizettünk ajándékozási illetéket egy pl. 1 millió forintos repülőút után? Sehol! Mert ti mind gyáva, földtúró parasztok vagytok! Akik a szemüket se merik felemelni, ha a vezér suhogtatja a korbácsot! A földet nézitek csak. Ami nem is a tietek. Mert mi vagyunk itt az új Földesurak, akik bezsebelik maguknak a saját törvénnyel megállapított állami támogatást is. Gyávák vagytok mind! És ezt mi tudjuk! Ezért vagyunk tíz éve a nyakatokon!

De ezt nem mondjuk a pofátokba, mert mi nem vagyunk hülyék

Azok Ti vagytok! Ehelyett elzengjük, hogy Ti mekkora hősi, szabadságszerető nép vagytok! A világ legtehetségesebbjei, akiket nem ért meg a romlott Nyugat, a migráncsszopó bunkók, a brüsszeliták! Közben mosolyogva számoljuk a ránk leadott szavazatokat és köszönjük a Jóistennek, hogy ennyi birka közé dobott le minket!

Vodafone

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük