Az Orbán-styl legörgött Velencére – “hátrafelé nyilazás” után divatba jött a “háttalnézés”!

Emlékeznek még az újonnan birtokba vett Orbán-rezidencia tekintélyes erkélyén készült képekre? A stábnak és a lakónak egyaránt nem ment egyszerűen, hogy kitalálják, miként lehet  a kormányfő nagyságát és a hozzá díszletté silányított gyönyörű panorámát egyszerre megörökíteni.

A “háttalnézés”

Mint arról először írtunk egy merőben új divat kezdett kialakulni Orbán kommunikátor stábjánál, háttal fényképezték a vezért.

Úgy tűnik, a fideszes Koszti András, Velence 2017-ben az “Év Polgármestere” díjjal kitüntetett közszolga elirigyelte főnöke ötletét és továbbfejlesztve megvalósította városában a lehetőséget, hogy a nép egyszerű gyermeke is tudjon háttal gyönyörködni a tó adta látványban.

Az index.hu olvasója képet küldött a portálnak at eredményről.

Nem biztos, hogy valós fogyasztói igényre reagál ez a fejlesztés Velencén, bár lehet, hogy az arrafelé jártasabbak majd megcáfolnak. Mindenesetre ahogy az egyik olvasónk beküldött fotóján látszik, hosszú, műanyag széksort húztak fel a sétány mellé. Így most már bárki kedvére üldögélhet háttal a tónak, akár egy váróteremben.

-írták.

fotó: index.hu olvasója

Lelki szemem előtt látom, hogy a renitensek, akik feltehetően Soros-ügynökök, vagy megrögzött liberálisok, de mindenképpen kíváncsiak, rendetlenül, szétszórtan ülnek majd a földön és csodálják a naplementét, vagy a felkeltét, vagy csak úgy bámulnak maguk elé. Még jó, hogy a jól neveltek ezt nem látják majd, hiszen háttal ülnek!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük