Az orbáni luxust szolgálja az új „nem kormánygép”

A honvédség most egy Dassault Falcon 7x típusú repülőgépet vett a „légiszállító képesség növelésére”. A gép természetesen a hivatkozott célra teljesen alkalmatlan, hiszen mindössze 12-16 személyt tud szállítani. Valódi céljára viszont kitűnően alkalmas: a business jet minden kényelmet biztosítani fog Orbán Viktor szűkkörű luxusútjai során.

Honvédelmi célra alkalmatlan

Ez már a második repülőgép, amit az ellenzékben még „luxusbaloldalt” emlegető Orbán Viktor fog használni, miközben a honvédséggel vetette meg fejtette ki az új vásárlással kapcsolatos véleményét Vadai Ágnes, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagja, a DK alelnöke a párt honlapján.

A Demokratikus Koalíció szerint a honvédség új gépe is Orbán Viktor luxusigényei miatt érkezett. Vadai Ágnes az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjaként szeretné személyesen megtekinteni az új gépet. Megjegyzi: azt, hogy ez a repülő honvédelmi célokra alkalmatlan, persze enélkül is tudjuk. Hozzáteszi: hazudtak az előző gép beszerzésének céljairól és hazudnak most is.

Vajon milyen luxuskiegészítők vannak a gépen?

Az új „nem kormánygép” megtekintése csak amiatt lehet érdekes, hogy milyen luxuskiegészítők szolgálják majd a legszegényebb uniós tagország miniszterelnökének kényelmét,: van-e elegendő mahagóniborítás, a fotelek esetleg rendelkeznek-e masszázsfunkcióval. Mint írja, a magyaroknak joguk van tudni, hogy miért fizetik az EU legmagasabb adóit, mire megy el a pénzük Orbán Viktor kormányzása alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük