Sorting by

×

Az ördög ügyvédje és Varga Judit egymás célkeresztjében

Az Ördög ügyvédje Facebook-oldal arról híresült el, hogy az ehhez köthető blog robbantotta ki Borkai Zsolt volt fideszes győri polgármester szexbotrányát. Ezúttal az oldal üzemeltetője azt állította, a korrupciós ügybe keveredő Völner Pállal, a miniszter egykori helyettesével kapcsolatban hoz majd nyilvánosságra információkat, amelyek a minisztert is rosszul érinthetik, továbbá Varga Judit magánéletével kapcsolatban is megfogalmazott állításokat, ezek miatt tesz most feljelentést a tárcavezető.

Mit állít az ördög ügyvédje?

Januártól aktivizálom magam 🤘 Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin mellett – és nem lett köztársasági elnökjelölt -, mert… 

Mit lép erre a miniszter?

A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó. A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek. A hazugságot tovább terjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem

– tette hozzá.

A miniszter bejegyzése végén, még belenget egy jó kis feljelentést azoknak a sajtóorgánumoknak, amelyek továbbadják az ördög ügyvédje állításait. Egy demonstratív poszttal is ráerősített az “ördög-poszt” tartalmával kapcsolatban:

Bősz Anett szerint.

“Tévúton jár, aki azt hiszi, Varga Judit igazságügyminiszter (vélt vagy valós) magánéletét kiteregetve kell lejáratni őt. Vele az alábbi, igen súlyos politikai problémák vannak:

  • Pegazus-botrány
  • Völner-ügy
  • Egy sérült jogállamban való működés totális kiszolgálása

Ha csak ez a három pont hozható fel egy politikussal szemben, aki úgy hiszi, demokráciában él, és megérdemelten ül a székében (megjegyzem, a szakmai tapasztalatát vagy a képzettségét, karrierútját feleannyi támadás nem érte kinevezésekor, mint amennyit megérdemelt volna), már bőven elég ahhoz, hogy valaki még a NER-ben sem merüljön fel mint potenciális köztársasági elnök.

A magánéletében vájkálni ezek után nem pusztán inkorrekt, de teljesen szükségtelen is.”

Ki az ördög ügyvédje

Jelentkezése óta szinte a teljes magyar nyilvánosság azt találgatja, ki rejtőzhet az ördög ügyvédje álarca mögött. Több név felvetődött már, de egyikről sem bizonyosodott be hitelt érdemlően, hogy telitalálat. A legtovább talán az a vélemény tartotta magát, hogy a név Czeglédy Csaba DK-s ügyvédet rejti, aki ellen jelenleg is folynak (koncepciósnak tűnő) büntetőperek. Volt néhány önként jelentkező is a címre, például az évek óta önkéntes száműzetésben Izraelben élő dr. Dániel Péter ügyvéd, ám ő sem tudta bizonyítani, hogy valóban ő az az “ügyvéd”.

Ördög ügyvédje VK archív

 

Az ördög ügyvédje, és Varga Judit egymás célkeresztjében

átver

Egy hozzászólás itt: “Az ördög ügyvédje és Varga Judit egymás célkeresztjében

  • 2021.12.29 - 14:04
    Közvetlen hivatkozás

    EBBEN AZ A RÖHEJ, HOGY MIÉRT AZZAL FOGLALKOZNAK HOGY KI AZ “ÖRDÖG ÜGYVÉDJE?? MIÉRT NEM TARTÓZTATJÁK LE, ÉS ÍTÉLIK EL BORKAIT, VARGÁT, ÉS A TÖBBI KORRUPT FIDESS BŰNÖZŐT?? oRBÁNTÓL KEZDVE POLTIG, MATOLCSITÓL SEMJÉNIG, ROGÁNTÓL SZÍJJÁRTÓIG MÉSZÁROSTÓL TIBORCIG, ÉS MÉG FOLYTATHATNÁNK NAPESTIG AZ ALJAS BŰNÖZŐ FIDESSES CSŰRHE TALPNYALÓ KISZOLGÁLÓ TAGJAIKIG!?! mEDDIG LEHET EZT TŰRNI???

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.