Az “Ördög ügyvédje” után beindult az “Angyal ügyvédje” – rettegjetek ellenzéki politikusok!

Elirigyelték az “Ördög ügyvédje” sikeres működését és elindították az “Angyal ügyvédje” blogot az egyelőre még nem tudni kik. Nem kevesebbet ígérnek, mint, hogy következnek a “fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció”-témában megjelenő információk.

A blog mögött álló(k) személy(ek) azt állítjá(k),

hogy

„amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én blogunk nem nevezi meg őket.

A blog – amiről a Fideszhez közeli Pesti Srácok számolt be először – egészen pontosan írja körül a vádjait: állítólag

egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba – a borítóképen – jár kurvázni és drogozni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Informátorunk szerint

ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez “csapatépítő” rendezvényeket

– állítja az Angyal Ügyvédje.

Az Angyal Ügyvédje azt is állítja a fentieken túl,

hogy a politikusok dílere is állást kapott október 13-a után az önkormányzatban az új polgármester alatt.

„A bulik női résztvevői, a blogunknak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják”.

Kiss Krisztina, az Angyal Ügyvédje…

A fenti aláírással azt ígérik, hogy még 23 napja – folyamatosan csökken – van az érintetteknek. Az óra pedig egyre ketyeg….

Forrás

Az Ördög ügyvédje eddigi ténykedéséről…..

2 hozzászólás

 • 2019.12.08 - 09:47
  Közvetlen hivatkozás

  Most mar ilyen eszkozokhoz nyulnak – ennyire fosnak! 3 kurvat lefizetnek, csinalnak nehany jol osszevagott photoshop-os videot, oszt jonapot.
  Annakidejen bauko eva 2 millio forintot kapott Havas Henrik lejaratasaert – hat szerintem van az a penz, amiert talalnak olyan luvikat, akik BARMIRE le fogjak tenni a nagyeskut. Nekem nincsenek ketsegeim – aki Czegledyt, Wittinghofot megvadolta koncepcios pereket akasztva a nyakukba, azoknak semmi se draga.
  MINDENT el fognak kovetni, nehogy ok keruljenek a bortonbe

  Válasz
 • 2019.12.14 - 13:53
  Közvetlen hivatkozás

  Őrdögök ügyvédje, Angyalok ügyvédje,reszkessetek. Most jön majd az Ügyvédek ügyvédje

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük