Az Ördög ügyvédje felhívása: pénz áll a házhoz annak, aki..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Ördög ügyvédje felhívása: pénz áll a házhoz annak, aki…..

Akcióba lendült az Ördög ügyvédje fedőnevű “nedudki”. Felhívásában azokat kívánja nem kis pénzzel ösztönözni, akik a célja eléréséhez szükséges információ birtokosai és még haboznak, hogy mihez kezdjenek vele.

Hirdetés

Akit érint, olvassa!

“Az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam.

Bár kitartóan kutatnak utánam, én nem bujkálok. Sőt. Ott álltam az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött.

Van, amikor az ölünkbe hullik egy nem várt rendőrségi rajtaütés, lásd Szájer a melegorgián és az ereszen csúszva. Azonban ne a szerencsén vagy a külföldi titkosszolgálatokon múljon a fideszes gazemberek lebukása.

Már csak egy év, és újra választások lesznek

Én eddig sem tétlenkedtem, összegyűjtöttem az elmúlt egy évben 100 millió forint készpénzt.

Ezt az a személy kapja meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni.

A titkodat, hogy hozzám fordultál, minden körülmények között, akár az életem árán is megvédem!

Várok továbbá minden olyan információit is, ami korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket. Nyilvánosságra hozom, hogy külsősök készítették őket.
A vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos meglepetést.

Kormányváltás esetén azt is el fogom tudni intézni, hogy amennyiben a fideszes gazembereket lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, büntetlenséget kap.

Elintézem, hiszen én vagyok az ördög ügyvédje. Kontakt: azordogugyvedje@protonmail.com”

 

ördög

Hirdetés
átver

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.