Az Origo szerint Kálid, Gálvölgyi, Hernádi „közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész”

A Fidesz-hírlap újra túltolta az a bizonyos bringát. A szombati kormányellenes tüntetés minősítése közben odáig ragadtatta magát egy munkatársuk, hogy sikertelen ismeretlennek nevezte a videóüzenetben jelenlévő Gálvölgyi Jánost, vagy Hernádi Juditot, vagy Kálid Artúrt. Nem nevesített, hármuk közül lehet választani! Nagy melléfogás, hiszen róluk politikai beállítottságtól függetlenül köztudott, hogy remek színészei az országnak.

Agyatlanul lőni mindenre, ami mozog?

A pártlap két cikket is szánt a kormányellenes több tízezer embert vonulásra késztető megmozdulás. Az objektívnak szántban olvashatják, akik a lapból tájékozódnak, hogy:

újabb videófelvételen két Heti Hetes-sztár biztosította barátságáról a tüntetőket.

Ezt nem találta elég dehonesztálónak, így rátett egy lapáttal:

közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész

Na, itt kissé elbizonytalanodtunk, mert három videóüzenet hangzott el az estén, megszólalt Kálid Artúr, Gálvölgyi János és Hernádi Judit is, de a szerkesztőségben a legtöbb szavazatot az kapta, hogy Gálvölgyi Jánosra célozhatott a portál.

Hernádi Judit: Sokan vagyunk és előbb-utóbb elegen leszünk….

Erre mondjuk, hogy túllőtt a célján, hiszen kortól, nemtől és főleg politikai beállítottságtól teljesen függetlenül mindhárom színészről köztudott e kerítéssel övezett hazában, hogy remek színészek és közismertek is természetesen.

Az iromány végén egy összefoglaló a szerinte agyilag szerényen komponáltnak vélt olvasótábornak:

Röviden összefoglalva: Soros pénzén a választási vereséget infantilis módon elfogadni képtelen ellenzék kirángatott embereket a szép szombat délután az Erzsébet-hídhoz. Akik aztán vicces, megmosolyogtató szónokokat hallgathattak. Soros-pénzelte álcivilektől kezdve Heti Hetes-sztárokon át Vona Gábort dicsőítő Erzsi macskáig. Ők adták a műsort.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük