2019.04.24. Névnap: György

Az Origo szerint Kálid, Gálvölgyi, Hernádi “közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész” 0 698

Az Origo szerint Kálid, Gálvölgyi, Hernádi "közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész"

A Fidesz-hírlap újra túltolta az a bizonyos bringát. A szombati kormányellenes tüntetés minősítése közben odáig ragadtatta magát egy munkatársuk, hogy sikertelen ismeretlennek nevezte a videóüzenetben jelenlévő Gálvölgyi Jánost, vagy Hernádi Juditot, vagy Kálid Artúrt. Nem nevesített, hármuk közül lehet választani! Nagy melléfogás, hiszen róluk politikai beállítottságtól függetlenül köztudott, hogy remek színészei az országnak.

Agyatlanul lőni mindenre, ami mozog?

A pártlap két cikket is szánt a kormányellenes több tízezer embert vonulásra késztető megmozdulás. Az objektívnak szántban olvashatják, akik a lapból tájékozódnak, hogy:

újabb videófelvételen két Heti Hetes-sztár biztosította barátságáról a tüntetőket.

Ezt nem találta elég dehonesztálónak, így rátett egy lapáttal:

közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész

Na, itt kissé elbizonytalanodtunk, mert három videóüzenet hangzott el az estén, megszólalt Kálid Artúr, Gálvölgyi János és Hernádi Judit is, de a szerkesztőségben a legtöbb szavazatot az kapta, hogy Gálvölgyi Jánosra célozhatott a portál.


Hernádi Judit: Sokan vagyunk és előbb-utóbb elegen leszünk….

Erre mondjuk, hogy túllőtt a célján, hiszen kortól, nemtől és főleg politikai beállítottságtól teljesen függetlenül mindhárom színészről köztudott e kerítéssel övezett hazában, hogy remek színészek és közismertek is természetesen.

Az iromány végén egy összefoglaló a szerinte agyilag szerényen komponáltnak vélt olvasótábornak:

Röviden összefoglalva: Soros pénzén a választási vereséget infantilis módon elfogadni képtelen ellenzék kirángatott embereket a szép szombat délután az Erzsébet-hídhoz. Akik aztán vicces, megmosolyogtató szónokokat hallgathattak. Soros-pénzelte álcivilektől kezdve Heti Hetes-sztárokon át Vona Gábort dicsőítő Erzsi macskáig. Ők adták a műsort.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 5 =

Legfrissebb cikkeink

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Deutsch

Deutsch Tamás a vetésforgóban kedden hirdetett Fidesz-igét a HírTV-ben. Jean-Claude Juncker volt a céltáblája közepén, aki elkövette azt az “arcátlanságot”, …

Figyelem!

Egy autó szalagkorlátnak ütközött Újbudán, ez meglehetősen növeli a dugók kialakulásának esélyét. Kerüljön ha teheti Eddig tisztázatlan körülmények között egy …

figyelo

Emlékeznek még arra a paláverre, amit Ujhelyi képviselő “kacsalábon forgó palotája” körül csapott a kormánysajtó? Kicsit ugyan elszámították magukat, mert …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Az Origo szerint Kálid, Gálvölgyi, Hernádi "közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész"!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/az-origo-szerint-kalid-galvolgyi-hernadi/