A Fidesz-hírlap újra túltolta az a bizonyos bringát. A szombati kormányellenes tüntetés minősítése közben odáig ragadtatta magát egy munkatársuk, hogy sikertelen ismeretlennek nevezte a videóüzenetben jelenlévő Gálvölgyi Jánost, vagy Hernádi Juditot, vagy Kálid Artúrt. Nem nevesített, hármuk közül lehet választani! Nagy melléfogás, hiszen róluk politikai beállítottságtól függetlenül köztudott, hogy remek színészei az országnak.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Agyatlanul lőni mindenre, ami mozog?

A pártlap két cikket is szánt a kormányellenes több tízezer embert vonulásra késztető megmozdulás. Az objektívnak szántban olvashatják, akik a lapból tájékozódnak, hogy:

újabb videófelvételen két Heti Hetes-sztár biztosította barátságáról a tüntetőket.

[mnky_ads id=”10552″]

Ezt nem találta elég dehonesztálónak, így rátett egy lapáttal:

közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész

Na, itt kissé elbizonytalanodtunk, mert három videóüzenet hangzott el az estén, megszólalt Kálid Artúr, Gálvölgyi János és Hernádi Judit is, de a szerkesztőségben a legtöbb szavazatot az kapta, hogy Gálvölgyi Jánosra célozhatott a portál.

Hernádi Judit: Sokan vagyunk és előbb-utóbb elegen leszünk….

Erre mondjuk, hogy túllőtt a célján, hiszen kortól, nemtől és főleg politikai beállítottságtól teljesen függetlenül mindhárom színészről köztudott e kerítéssel övezett hazában, hogy remek színészek és közismertek is természetesen.

Az iromány végén egy összefoglaló a szerinte agyilag szerényen komponáltnak vélt olvasótábornak:

Röviden összefoglalva: Soros pénzén a választási vereséget infantilis módon elfogadni képtelen ellenzék kirángatott embereket a szép szombat délután az Erzsébet-hídhoz. Akik aztán vicces, megmosolyogtató szónokokat hallgathattak. Soros-pénzelte álcivilektől kezdve Heti Hetes-sztárokon át Vona Gábort dicsőítő Erzsi macskáig. Ők adták a műsort.

[mnky_ads id=”10553″]

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét