Az orosz vodka árusítás „elvi okokból” beszüntetve! – Ki-ki a maga eszközével „statuál”!

Nem kell egetrengető dolgokban gondolkodni, amit tuti nem tud az „egyszerű ember” megvalósítani! A fejben-forradalmárkodás helyett mindenki tegye meg azt a lelkiismerete alapján, amit tud. Higgyék el, fantasztikus érzés, amikor kiáll valaki a szerinte jó ügy mellett, vagy az elítélt eszme, tett ellen!

A civil kurázsi….

Nemcsak Kanadában kezdték levenni a polcokról az orosz alkoholos italokat. „Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Átrium Bisztróban a Russian Standard és a Legend of Kremlin vodka forgalmazását elvi okokból beszüntettük” – függesztették ki egy sajtcetlin az Átriumban.

Elvi okokból beszüntettük.

A kommentekből….

„Mindenhol így kellene! Respect !”

„Akkor elvi okokból hajítom is ki a Bűn és Bűnhődést, Mester és Margaritát, meg természetesen az Ivan Iljics halálát az ablakon, pedig utóbbit terveztem tanítani, de megértem én az idők szavát. ”

„Fölösleges hergelés. Korlátoltság. Nem segít ez senkin. Inkább ajánlanátok fel, hogy a két vodkából származó bevétel (de minimum a nyereség) szaladjon a menekültek megsegítésére”

„Kedvenceim vagytok!”

„Akkor a gázt is zárassátok el az épületben. Vagy minden, vagy semmi! Átmenet nincs! Logikátok kikezdhetetlen.”

„Kérjük az eligazítást, elvi síkon mit fogyasszunk helyette?”

„Tokre illik az orosz muveszek bojkotalasahoz es a sportolok kitiltasahoz! Gratulalok!!! Tettetek valamit! Van ott meg par regi rabszolga- gyarmattarto es nepirto orszag a polcon! Elevult?”

„ABSOLUT egyetertek.”

„Ettől most biztos k*rvára jobb lesz az Ukránoknak, sőt, a bálnákon is segít… Ha ilyen baromi nagy elveitek vannak, akkor nyújthatnátok mondjuk valódi segítséget.”

„óh, gyerekek, én mindent értek, de ti mit szólnátok ha Orbán miatt Berliben beszűntetnék a téliszalámit? ne tegyünk már Putyin és az orosz nép közé egyenlőségjelet, nekünk sem esne jól! ez egy ember (és a közvetlen holdudvara) agyréme, rengeteg orosz elhatárolódik a háborútól”

„Elvi okokból semmit nem vásárolok a boltodban..”

„Remélem Gorkijt nem fogtok égetni – elvi okokból.”

Kapcsolódó

 

Nem kell egetrengető dolgokban gondolkodni, amit tuti nem tud az "egyszerű ember" megvalósítani! A fejben-forradalmárkodás helyett mindenki tegye meg azt a lelkiismerete alapján, amit tud. Higgyék el, fantasztikus érzés, amikor kiáll valaki a szerinte jó ügy mellett, vagy az elítélt eszme, tett ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük