Az Oroszlán gyermekáldásnak örülhet, a Vízöntőre csalódás vár, az Ikrek rosszul lesz ….. és ez még nem minden!

A Kosok és az Ikrek aktívak és hatékonyak lesznek, a Rákok és a Skorpiók hetében a szórakozás, az Oroszlánokéban az otthon és család lesz a fókuszban. Sok csillagjegy szülötte érez vágyat egy kis év vége előtti számvetésre. Lássuk, hogy mit tartogat számunkra az előttünk álló hét.

Kos

Bármit, amibe belekezdesz a héten, intenzíven fogsz csinálni és ég benned a vágy, hogy fejleszd magad. Találkozhatsz valakivel, aki provokálni fog arra, hogy alapos önvizsgálatot folytass. Lehet, hogy az értékeidet is meg fogod kérdőjelezni. Örömhír, hogy a romantikus kapcsolatod szenvedéllyel és romantikával teli lesz. Ez a romantika óriási hatással lesz a hátralévő életedre. Remek az idő arra, hogy anyagi ügyeket intézz, kölcsönt vagy egyéb támogatást kérj a terveidhez.

Bika

A Nap szemben fog állni a jegyeddel az elkövetkező 4 héten keresztül. Ez az jelenti, hogy lesz alkalmad sokkal több dolgot megtudni magadról, közeli kapcsolataid révén. Vizsgáld meg ezeket a kapcsolataid és ismerd fel, hogy milyen hatással vannak rád, pozitív vagy negatív? Gondolkodj el azon is, hogy a párodnak mennyire vagy jó partnere. Az elméd egyfajta stimuláció alatt lesz, és könnyedén fogod tudni átadni gondolataidat a környezetednek.

Ikrek

Az elkövetkezőkben sokat fogsz gondolkozni azon, hogyan menedzseld az életedet és ez pontosan milyen feladatokat és kötelezettségeket követel meg tőled. Készen állsz az akcióra és hatékony is leszel. Nem kizárt, hogy valaki más helyett is dolgoznod kell, de ezért nem fogsz olyan jutalomban részesülni, mint megérdemelnéd. Az egészségedre fordíts több figyelmet. Kollégáiddal való kapcsolatod szeretetteljes és pozitív lesz. Remek az idő arra, hogy nehézségeket beszéljetek át és jó eredményre jussatok. Vigyázz az édességekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük