Az Oroszlánt és a Bakot szerencse éri, a Kost elismerik, a Bika jó hírt kap – Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig

Oroszlán

Szerencse ér, ugyanis egy hirtelen ötletnek, sugallatnak köszönhetően sikerül elkerülnöd egy kellemetlen félreértést, számonkérést, esetleg felelősségre vonást.

Most újfent kiderül, mennyire fontos hallgatni a megérzéseidre.

Ha párban élsz, akkor egy komolyabb téma kerül elő, melyet csak higgadt érveléssel sikerülhet tisztázni. Még várod a párod? Rég nem látott plátói szerelmed bukkan fel a láthatáron.

Szűz

Nosztalgikus hangulatban telhet a hét. Régi kedves emlékek kerülnek elő, melyeket közeli szeretteiddel vagy akár pároddal közösen idéztek fel. Felmerülhet az gondolat, hogy újabbakat gyűjtsetek, és a záporozó ötletek egy nagyon kellemes estével is megajándékoznak.

Szerelmi életed alapvetően kiegyensúlyozott, egyedülállóként pedig a pozitív változás örömteli szelét is érezheted a levegőben.

Mérleg

Most több energiád lehet a szokásosnál, és érdemes is kamatoztatnod ezt. Természetesen a munkahelyi teendőkre is szánnod kell belőle, de most lehet erőd arra is, amit máskor halogatsz.

Legyen az bármi, elégedetten tekintesz majd vissza.

Ha párban élsz, felizzik köztetek a levegő, és játékosan, humorosan telik a hetetek. Szingliként érdemes felnézned egy online társkeresőre, mert valaki épp téged várhat.

Skorpió

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, mert valamihez jóval olcsóbban juthatsz, mint ahogyan előzőleg gondoltad. A fennmaradó összegből meglepheted magad valamivel, de akár félre is teheted: utóbbi idővel talán még nagyobb örömmel töltene el. Pároddal apró vita adódik, melyet szenvedélyességed ellenére is érdemes higgadtan megbeszélni. Még nincs társad?

Jó hír: jelölted pozitív jelet küldhet feléd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük