Sorting by

×

Az orrszarvú agya ugyan kicsi, de politikai ambíciója nem hiányzik!

A bíróság nemrégiben úgy döntött, hogy a Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete nem sértette meg a Szentendre város címerében látható birka személyiségi jogait. A pártszervezetet az önkormányzat jelentette fel, miután az a logóján a bárány helyett egy kétfarkú kutyával használta a címert.

Itt az ideje, hogy országunknak is legyen címerállata.

Pillanatnyilag az orrszarvú váltja ki a legnagyobb közfigyelmet, amióta a miniszterelnök örökbe fogadott egyet. Vele még a Kétfarkú sem merne lacafacázni, hiszen a második legerősebb szárazföldi állat, de még az elsőbe: az elefántba is gyakran beleköt. Úgyhogy igazán alkalmas címerállata volna a magyar államnak, amely már az egész Európai Unióval, sőt a CEU miatt az USÁ-val is háborúskodik. Hát mit tegyen, ha mindenki szembejön az autópályán?

Az orrszarvúnak egyetlen hibája van: nem szaporodik eléggé.

Nincs kedve. A nőstény és a hím csak félévente pár napig mutatnak némi érdeklődést egymás iránt, ráadásul a vemhesség is másfél évig tart. Az elégtelen népszaporulatot rója fel a kormány a magyaroknak is, rokonlelkek lehetünk. Szerencsére Matolcsy megmondta, hogy “az egykulcsos SZJA feltüzeli a gyerekvállalási kedvet”.Talán ezt az SZJA-s módszert a flegma orrszarvúak gerjedelmének növelésére is kipróbálhatnánk.

Orbán elszánta magát és döntött!

 

A folytatásban: Egy tiszta hang, Origó!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.