Sorting by

×

Az Örsön rendet lehetne vágni, de ehhez a Fideszre is szükség lenne, ami ugye…. – Zugló vezetése összefogásra hívta kőbányai kollégáit, de ők nem reagáltak

Folyamatos és megemelt létszámú rendőri jelenlétet rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya az Örs vezér téren, ahol áldatlan állapotok uralkodnak ugyanis hónapok óta. Egyre több a részeg, vélhetően valamilyen szer hatása alatt álló ember a környéken, akik sokszor a járókelőket is zaklatják. A kialakult helyzetről és a megoldáskeresésről az ATV Híradó számolt be.

“Elszabadult a pokol!”

Az Index szerint az elmúlt időszakban részeg, vélhetően valamilyen szer befolyása alatt álló emberek zaklatják az Örs vezér terén közlekedőket. A híradónak nyilatkozó járókelők is azt mondták, hogy

„elszabadult a pokol”. „Nagyon-nagyon rossz a helyzet az biztos” .

A rendőrséghez az elmúlt hetekben annyi panasz érkezett az Örs vezér terével kapcsolatban, hogy Budapest rendőrfőkapitánya folyamatos, megemelt létszámú rendőri jelenlétet rendelt el.

Horváth Csaba segítő jobbot nyújtott, de fideszes kollégája hallgat

A BRFK kommunikációs osztályvezetője a híradónak azt mondta,

a kollégák leginkább „földön fetrengő, néha ittas emberekkel” találkoztak. De „olyanokról is kaptunk bejelentést, akik zaklató jelleggel kéregettek pénzt, másokat hangos zenével, kiabálással zavarnak”

– részletezte Fülöp Gergely, majd hozzátette:

a rendőrök minden esetben fellépnek, amikor szabálysértést vagy bűncselekményt tapasztalnak.

Az Örs vezér tere egyik oldala Zuglóhoz a másik pedig Kőbányához tartozik

Zugló szocialista polgármestere szerint

a megemelt rendőri jelenlét óta ugyan jobb a helyzet, de ahhoz, hogy ez tartós is maradjon, a két kerület összefogására lenne szükség.

Horváth Csaba híradónak azt mondta, hogy

az összesen hat illetékes szervezet kooperációját jogalkotói oldalról lenne érdemes végig gondolni.

Az üggyel kapcsolatban híradó kereste Kőbánya fideszes polgármesterét, D. Kovács Róbert Antalt, de nem kívánt válaszolni a kérdésekre.

Kapcsolódó

 

örs

átver

Egy hozzászólás itt: “Az Örsön rendet lehetne vágni, de ehhez a Fideszre is szükség lenne, ami ugye…. – Zugló vezetése összefogásra hívta kőbányai kollégáit, de ők nem reagáltak

  • 2021.08.14 - 14:32
    Közvetlen hivatkozás

    Mocskos fidesz szemetek ugyanolyan proli alja népség mint akik ott az Örsön fetrengenek, persze ha nincs ebből elönyük meg pénzük, akkor minek is intézkedjenek, aljas fidesz banda, undoritó egy szekta ha ezeket választja meg valaki az ugyanolyan idióta !!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.