Miniszterelnök-jelölt: az ország nevében vádolom Orbánt, Mészárost és Rogánt, 2022-ben az Új Magyarország jogállama dönteni fog, mi az ő büntetésük!

Interjút adott a Telexnek Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, miniszterelnök-jelöltje, amelyben azt mondta, azért vállalta el a jelöltséget, mert nem ismer lehetetlent. Úgy vélte, Orbán Viktor és rendszere fölött elment az idő, az emberek új arcokra és új programra vágynak.

Az ígéret….

Fekete-Győr András szerint

Orbán olyan országot teremt, amelyben aki nincs vele, ellene van. És eközben a saját vagyonát is elhazudja. Orbán a múlt, én viszont a jövő embere vagyok”

Úgy folytatta,

“rendszerszintű változásra, bátor, innovatív, ambiciózus célokra van szükség, hogy felépítsük az új Magyarországot”,

szerinte erről szól az Új Magyarország terv.

“A Momentumnak van 3 napos, 30 napos és 300 napos terve arra, hogyan váltsunk rendszert”.

Oktatás…..

Az oktatásra kitérve arról beszélt, hogy a jelenlegi központosított rendszer

“hülyének nézi a diákokat is és a tanárokat is”,

miközben az igazán fontos döntéseket helyben kell meghozni szerinte. De más területeken is fontos az egyéni tudatosság növelése: az, hogy az embereket partnernek, és nem alattvalóknak nézzük. A miniszterelnök-jelölt példaként említette a norvég mintára bevezetendő Magyarország-részvényt.

“A norvég vezetők azt mondták az embereknek, hogy részt adunk a közösből, ott nem az 1 százalék fölözi le a közvagyont. A profitábilis magyar cégeket, ilyen lehet az MVM, a Magyar Posta, a Szerencsejáték Zrt., egy állami tőkealapba fogjuk vonni, és alanyi jogon adunk tőketulajdont az embereknek részvény formájában, amiből osztalékot vehetnek majd, vagy akár szabadon kereskedhetnek velük fel”

– magyarázta.

“Célunk, hogy heti 32 óra munkával is lehessen annyit keresni, amiből tisztességesen meg lehet élni. Ahhoz, hogy ez valósággá váljon, versenyképesebbé kell tenni Magyarországot. Éppen ezért támogatni fogjuk a munkavállalókat, hogy versenyképes szakképzettséget szerezzenek. Támogatni fogjuk a hazai vállalkozásokat abban, hogy magasabb hozzáadott értéket teremtve, fel tudják venni a versenyt Európával”

– ígérte.

Előfeltétel….

Ahhoz, hogy Fekete-Győr jelöltként meg tudjon mérkőzni Orbánnal, előbb meg kell nyernie az ellenzéki előválasztást. Erről azt mondta:

“Nekem határozott elképzelésem és tervem van arra, hogy milyen lesz az Orbán utáni Magyarország. Ma már kevés azt mondani, hogy Orbán, takarodj és hogy O1G”. (…) Orbán Viktornak a Momentum a rémálma, tőlünk félnek a legjobban, mert hittel, őszintén és bátran képviseljük, hogy új rendszerváltásra van szükség”

– mondta, hozzátéve:

“a DK szimpatizánsai a barátaink és a szövetségeseink egy új Magyarország felépítésében. Őket Gyurcsány Ferenc vezeti, ebből következően Gyurcsány Ferenc a szövetségesünk”.

Fekete-Győr András szerint a fiatal Orbán Viktorra barátként tudna tekinteni, és együtt dolgozott volna vele a Kádár-rendszer lebontásán

A kormányfő azonban szerinte

“elárulta a rendszerváltást, és felépítette az új Kádár-rendszert”.

Ezután úgy folytatta:

“A másik, hogy engem Fekete-Győr András hívnak, és teljesen más életút van mögöttem, és előttem. Lehetőségem volt hosszabb időn keresztül tanulni, élni, és dolgozni Németországban, Franciaországban, és Belgiumban, és magamba szívni azokat az értékeket, amelyek Nyugat-Európában fontosak: a szabadságét, a demokráciáét, toleranciáét, tisztességét, becsületét. Ez a kétféle múlt kétféle jövőt jelent”.

Fekete-Győr András szerint a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc, és a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal Orbánnal együtt bűnözők.

“Az ország nevében vádolom őket. 2022-ben az Új Magyarország jogállama dönteni fog, mi az ő büntetésük”

– mondta.

Forrás

körözés

 

körözés

2 hozzászólás

 • 2021.02.22 - 11:02
  Közvetlen hivatkozás

  Büntetésük életfogytiglan, és teljes vagyonelkobzás—mivel nincs halálbüntetés ezzel kell megelégedni…

  Válasz
 • 2021.02.22 - 11:06
  Közvetlen hivatkozás

  Már nagyon várjuk az előválasztást! Újat már nem nagyon lehet mondani az elmúlt 10 év tapasztalatai után! Aki leakarja váltani a jelenlegi kormányt, az már tudja kire fog szavazni!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük