Sorting by

×

Az ősz 5 csillagjegye – siker siker hátán

Néhány csillagjegy szülöttei számára pénzügyi szempontból kellemes időszakot tartogat a sors. Fejlődés és anyagi siker vár rájuk, és a magánéletükre sem lehet panaszuk.

Oroszlán

E csillagjegy szülötteit kiegyensúlyozottak és mindig elérik amit akarnak. Az anyagi éltük remekül alakul, mert odafigyelnek a pénzügyeikre. Az első benyomás sokat számít az Oroszlán számára, ezért sokat adnak magukra, a kinézetükre, a megjelenésükre. Mindezt meg is engedhetik maguknak, hiszen a pénz pénzhez, a szép dolgok a szép dolgokhoz vonzódnak.

Bak

Ha e jegy szülöttei mostanáig nem érezték szerencsésnek magukat bizonyos helyzetekben, akkor most jött el az ideje annak, hogy kiegyensúlyozottak legyenek és olyan döntéseket hozzanak amelyek meghatározzák az elkövetkezendő időszakukat. (Ketkes)

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei hozzá vannak szokva a kemény munkához, minden bevételért meg kell dolgozzanak. Ha e jegy szülöttei mind-ezidáig halogatták a saját projektjeiket vagy az olyan dolgot ami kedves a szívüknek akkor most ajánlatos, hogy bátrak legyenek és szembe nézzenek a félelmeikkel.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.