“Az ötlet az embereké” – Hadházy és Szél képviselők begyűjtik a “fel nem használt” konzultációs cuccost

Rengeteg ötlet született arra, hogy a kormány legújabb nemzeti konzultációs íveit ki mire használná szíve szerint. Hadházy Ákos és Szél Bernadett begyűjtik, hiszen szemetelni mégsem európai viselkedés…..

Sokan megkerestek, akik szeretnék kifejezni a véleményüket a kormány politikájáról.

-írta Hadházy képviselő közösségi oldalán.

“Sokan vannak, akik szerint a nemzeti konzultációk valójában nemzeti manipulációk, amivel a kormány propagandagépezetének

egyetlen célja, hogy elhitesse velünk: a valós problémáknál fontosabb Soros, a migránsok, vagy éppen a Brüsszel elleni harc.

Sokan vagyunk, akik pontosan látjuk:

az egész kormányzásuk lényege a párbeszéd tagadása, a más vélemények és más véleményen levők szisztematikus elhallgattatása, és a nemzeti konzultáció sem rólunk, hanem róluk szól.

Most lehetőségetek van elmondani a véleményeteket, anonim módon. Begyűjtjük a nemzeti konzultációs íveket!

Ehhez egyetlen dolgot kérünk: küldjétek el nekünk az íveket az alábbi címre:

Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA) 1401 Budapest, Pf. 152.”

Gyűjtőpont…..

Mi begyűjtjük azokat, és megmutatjuk, milyen sokan vagyunk, akik nem értünk egyet a konzultációnak nevezett nemzeti manipulációval, és kampány helyett kormányzást akarunk.”

Lesznek begyűjtő pontok is, ahol le tudjátok adni az íveket.

A konzultációs ív elküldésével üzenhetünk a kormánynak: létezik az a Magyarország is, amelyik elégedetlen és változást akar.

A kormány propagandaeszközét önmaga ellen fordítva a tudomásukra hozhatjuk, hogy elég sokan vagyunk és nem maradunk csendben!”

Szél Bernadett szerint lenne miről konzultálni,

például

  • a paksi bővítésről,
  • a Budapest-Belgrád vasútról, amelyek szemben a nem létező Soros-tervvel valóban adósrabszolgaságba sodorják meglátása szerint az országot.
  • a munkaügyi törvények további lazításáról, amit rabszolgatörvény 2.0-nak nevez, és amiről a kormány nem hajlandó a szakszervezetekkel beszélni.
  • a kormány “különleges gazdasági övezetek” létrehozásával elvenné a települési önkormányzatoktól a nagyobb ipartelepeket,
  • az új NAT-ról, az egészségügyi dolgozók fizetéséről,
  • a korrupcióról,
  • a jogállamiságról,
  • a propagandára költött milliárdokról.

A képviselők aktivisták segítségét is várják, akik a környezetükben több ívet is összegyűjtenek, és egyben feladják őket, augusztus 15-ig.

Mit tartalmaz a fent említett konzultációs levél?

Vera Jourova szerint….

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük