BulvárKiemelt hírek

“Az tényleg igaz, hogy ön is Gyurcsány Ferenc embere, miniszterelnök úr?” – Orbánt Facebook-ján ekézték követői!

Orbán nem vétózott, elfogadta az Oroszországot sújtó célzott szankciókat az EU - De mit szól ehhez Putyin?

Orbán Viktor közösségi oldalán tudatta népével, hogy kivont karddal vonul be az ülésterembe Brüsszelben az Európa-csúcson. A még Dávidságában is a minik közé tartozó miniszterelnököt a sajátjai sem kímélték.

Uncsi! Nincs új szöveg?

Megvédjük a rezsicsökkentést! // We will defend the utility cost reduction programme!

Szerda este is bejelentkezett, akkor alélt reakciókat kapott:

Hiába no, a hit nagy dolog! Orbán Viktor egy tőmondata hatására képletesen vállukra emelték követői a közösségi oldalon és gondolkodás nélkül helyeseltek ezerrel az éppen “Dávid” szerepében tetszelgő magyar miniszterelnököt. Új követőket ezzel a magvas gondolattal minden bizonnyal nem tud szerezni, de a régiek “etetése” is fontos feladat.

“Úton Góliáthoz….”

A hangzatos képföléírás annyit takar, hogy Orbán elutazott Brüsszelbe, az Európa-csúcsra. Ne ilyedjen meg senki, nem stoppal ment, kényelmes autó vitte ki a repülőtérre, ott átszáll a rá várakozó repülőbe, majd evett-ivott és mire megtörölte a szája szélét, már landolt is a gép és átült az ott is rá váró kocsiba.

Most elmaradt az aléltság….

“Meg kell védjük Brüsszelt az orbáni hazugságoktól is!”

“Istenem bárcsak tőled védene már meg minket ahj!”

“Ne akkor vedd fel a maszkot te állszent kis gömböc mikor nincs körülötted senki hanem akkor mikor sajtónak adsz áll információkat,mert teleköpködöd azzal a ponty száddal a a dísztermet te veréb.”

“Tudom, hogy az M1 ezzel hülyíti az agyilag elhomályosodott embereket. Nálunk is van belőlük néhány a házban.”

“A rezsicsokkentest az allam, tehat az adofizetok fizetik. Vegso soron mindenkepp kifizeted, max kevesebb rendor/orvos/tuzolto/tanar lesz… de ja, eljen a hitelbol fizetett eletszinvonal emeles, a 90-es evek is milyen jo volt mikor a Kadar altal felhalmozott adossagot kellett kicsengetni!”

“Az tényleg igaz, hogy ön is Gyurcsány Ferenc embere, miniszterelnök úr?”

“Na, megint köhög a bolha!”

“Ha így beszélsz a tárgyaló partnereidről, mégis mire számíthatsz? “lekapcsolták a fejükben a villanyt”? Normális vagy? Nem várok választ.”

“Zsebrebaszott kézzel… édes jó istenem, mennyire nem vagy Európába való!”

“Ha a hazugság energiát termelne, mi látnánk el Európát”

“Megy a hülyites ezerrel minden szava hazugság”

“Nem a rezsicsökkentessel van bajuk, hanem a korrupcióval kis füllentős”

A kiegyensúlyozottság jegyében… volt ilyen is:

“Az infláció, az infláció, nincs mit tenni! Jó,hogy nem marad,0,50 fillér a fagyi,mint anno 1980-82 ben! Akkor a béreket se emeljük!? Nyugodtan tegye fel a kérdését a sok nagyágyúnak! Olyan sötétek, mint a belsőzseb ! De hát na,sok.embernek baj van a tornyban! Torony =nyakán levő gömb! 🤣 Sok sikert,miniszterelnök úr! Sok sikert ! Bassz oda az asztalra a kisfüzettel !”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

"Az tényleg igaz, hogy ön is Gyurcsány Ferenc embere, miniszterelnök úr?" - Orbánt Facebook-ján ekézték követői!

About Author

Comments (2)

  1. Dr.Surányi Jenő

    A kamu, a kamu, a kamukirály! Kettő is van belőle nékünk, végülis gazdag nemzet vagyunk, fussa a rezsicsökkentésből, rezsifüllentésből!

  2. […] nem emelkedett, azzal vajon terveznek valamit? Mindjárt itt vannak a választások…” Kapcsolódó Orbán Sopronban térített: kedden éppen a "brüsszeli emberkísérletet" fékezte meg, […]

Szólj hozzá!