Ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érintő legfontosabb kérdésekről. A téma fontosságára tekintettel Orbán Viktor miniszterelnök úr személyesen jelentette be a fantasztikus híreket. A rendezvényről álhír tudósítónk számolt be.

A Magyar Tudományos Akadémiát megszüntetik,

ugyanis teljesen feleslegessé vált tevékenysége. Helyette az Orosz Tudományos Akadémia kihelyezett tagozata fog nálunk működni, amelyet fontos államérdekből összevonnnak a jövő héten a Paksi Atomerőművel.

A orosz Akadémia többszörösen kitüntetett elnöke, Vlagyimír Vlagyimirovics Putyin videó üzenetben köszöntötte a megjelent újságírókat, egyben bejelentette, hogy Rogán Antal miniszterrel együtt /ugyanis neki igen nagy gyakorlata van az új szabadalmak kidolgozásában/, Orbán elnök úr iránymutatásai alapján kifejlesztettek a Paksi reaktorban az új magyar nőtípust, akinek minta példányát élőben be is mutatták a tájékoztatón.

fotó: internet

A Marsika, becézve Riska névre hallgató hölgy echte mélymagyar,

személyesen Bayer Bazdmeganyád Zsóti adományozott spermiumot kifejlesztéséhez. Ezért közelről kicsit fehérje szaga van…

Garantáltan hat gyermeket ellik tíz év alatt, és maga táplálja őket véget nem érő, magyaros emlőiből. Ezekből olyan sok van, hogy az időnként felszabaduló csecseket fideszes képviselők fogják igénybe venni hiányos táplálkozásuk kiegészítésére a parlamenti szünetekben. Az étkezések előtt Németh Éhesvok Szilárd fog táplálkozási bemutatót tartani a gyakorlatlanoknak.

Ezért Riskának nem szükséges hitelt felvennie a gyerekek gondozásához, etetéséhez

Az így felszabaduló közpénz ezért közvetlenül átutalható Tiborcz István vőgyerek számlájára. A Debreceni Egyetemmel kooperációs szerződést is fognak kötni, ugyanis a mezőgazdasági tanszéket ott vezeti Kósa képviselő úr édesanyja, aki viszont a sertéstenyésztés kiemelkedő szakembere. Az ő felfedezés alapján Riskát párosítani fogják egy helybéli kandisznóval. Így biztosítható lesz a miniszterelnök úr által előirányzott évi hat ellés. Ugyanakkor bejelentették, hogy a TEK információi alapján Soros ügynökei útján be akarja juttatni magát Riska rekatorába azzal a céllal, hogy őt megbecstelenítse, és ezzel a magyarság jövőjét, a Haza üdvét bemocskolja.

Kifejezetten migráncsokat akar elletni vele, hogy ne kelljen importálni azokat

De hős magyar katonáink már a kerítéssel védett magyar határon útját fogják állni. Ha pedig mégis bejutna, arra az esetre Orbán elnök úr saját, speciális tervet dolgozott ki. Saját maga fogja Riskát megtermékenyíteni a Haza érdekében a Nemzet szolgálatában!

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét