Az új tulajdonos 13 év után megszünteti a DIGIsport televíziót - Városi Kurír

Sorting by

×

Az új tulajdonos 13 év után megszünteti a DIGIsport televíziót

A csakfoci.hu információi szerint 13 év után megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai sportcsatorna, a Digi Sport.

Hirdetés

Július 1-től már nem lesz tartalomszolgáltatás a Digi Sport 1-en, 2-n és 3-on sem

A Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette, úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot.

Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták.

A csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek. Sokat sejtető tény volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, a Digi Sport “arca”, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.

Hirdetés

A romániai RCS&RDS nemrégiben adta el a teljes magyar DIGI cégcsoportot a 4iG Nyrt.-nek.

Idén a 4iG Nyrt. 100 százalékos tulajdonába került a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft., illetve a társaság leányvállalatai miután a mai napon lezajlott a tavaly márciusban bejelentett tranzakció pénzügyi zárása. A tulajdonosváltással távoznak a társaság menedzsmentjéből és felügyelőbizottságaiból a RCS & RDS médiakonszern vezetői. A DIGI operatív irányításával és ügyvezetői feladataival Papp-Gerlei Gyöngyvért bízták meg, aki az Antenna Hungáriától érkezett a távközlési és médiacsoport élére.

Hogy mitől hízik a 4iG-kisgömböc? – A mi pénzüktől és a kormány jószándékától…

Friss híreink

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.