Az Úristenit! – nem marad más hátra, mint az utca!

3 nappal ezelőtt tömegesen dőltem a kardomba azzal a cirka két és félmillió (vagy ki tudja mennyi) szavazó polgárral, akik a Fidesz rezsim ellen szavaztak.

3 nappal ezelőtt együtt ráztam az öklömet az ég felé,

és átkoztam el az országot azzal a cirka két és félmillió (vagy ki tudja mennyi) szavazó polgárral, akik nem a Fideszre szavaztak.

3 nappal ezelőtt értetlenül néztem a tévét, és nem értettem, hogy miért nincsenek részadatok, miért nem úgy működik a választás, mint az elmúlt 28 évben, azzal a cirka két és félmillió (vagy ki tudja mennyi) szavazó polgárral.

3 nappal ezelőtt hoztam egy döntést, hogy befejezem, mert nincs tovább értelme küzdeni ilyen országban, ekkora ellenszélben.

Mára minden megváltozott!

– Mára már biztosan állíthatjuk, hogy a Fidesz, ami egyet jelent a kormánnyal, közpénzek milliárdjait használta fel arra, hogy bajba jutott, menekült emberekből, akik segítségre szorulnak, ellenséget kreáljon!

– Mára biztosan állíthatjuk, hogy egy Amerikában élő 87 éves ember ellen aljas, és nemtelen háborút indítottak felhasználva a mi befizetett adómilliárdjainkat, hogy így befolyásolják a magyar állampolgárokat a 2018-as országgyűlési választásokon!

– Mára biztosan állíthatjuk, hogy a kormány, ami tulajdonképpen a Fidesz, az általunk fizetett és fenntartott közmédiát a saját propaganda céljaira használta fel, mérhetetlenül aljas módon befolyásolva az ország lakosságát!

– Mára biztosan állíthatjuk, hogy a Fidesz rezsim olyan oligarcháknak kedvezett és biztosított mérhetetlen előnyt, a magyar gazdasági életben, akik az így biztosított előnyből olyan extraprofithoz jutottak, amiből fel tudták vásárolni a független média nagy részét. A felvásárolt médiát pedig arra használták fel, hogy a Fidesz(ami a magyar kormány) hazugságait terjesszék, így manipulálva az ország lakosságát!

Ezt mi mind láttuk, tudtuk, de kevés volt a szavunk és túl halk, hogy mindenkihez eljusson!

Az elmúlt 7 évben, de különösen 2012. január 1, az alaptörvény és a választási törvény megváltoztatása után folyamatosan könyörögtem, kértem az ellenzéki pártokat, hogy ne fogadják el a NER rendszerét, abban ne vegyenek részt, mert az nem legitim!

2014 óta folyamatosan a választások és a NER rendszerének bojkottját tartottam célravezetőnek, nem pedig a Fidesz által hozott törvények elfogadását, legitimációját. Sokan, nagyon sokan azt mondtátok, írtátok, hogy nem az utca a megoldás a Fidesz rezsimmel szemben, hanem választáson kell legyőzni, és én ezt végül elfogadtam.

Törvénytisztelő állampolgárként, ezért elmentem és szavaztam, mint sok millió honfitársam! …és ezt a választást elcsalták!

Így nem marad más hátra, mint az utca!

Ezért megyek el most április 14-én az Operához, majd a Kossuth térre, mert követelem az új választások kiírását és a Fidesz rezsim lemondását!

Gyere el te is, nem maradt más választásunk!

Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért – IDŐPONTVÁLTOZÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük