Azért kemények a fiúk, mint a teveszar!

Sikerült hazalopniuk egy köztörvényes bűnözőt, aki a nálunk rabolt vagyon egy ezrelékéért kapott jogerősen két év letöltendőt a Balkánon.

A Kedves Vezető számára ez nem egy jó opció a jövőre nézvést,

mert, ha jó a matek, – és az jó – neki ugyanez 100-120 év között áll majd meg. Igen, mert nagyon drága a repülő, meg a gyűjtögetett kastélyok se egy lepukkant merci, mint amit a makedón tesó gründolt magának. Na, jó! Ha jól viselkedik, akár, még harmadolhatják is 40 évre. Ha ügyes, olyan 99 éves korára szabad ember! Ha ügyes!

Szóval, nagyon titkos módon – gondolom a TEK hetekig, 0-24-ben Monte Christós-Houdinis-szabadulós filmeket nézett gyakorlásul – vagy a nemzethy meccsrejáró repülővel, vagy követségi autóval, vagy a tökömtudja talicskával, mindegy is, de hazahozták!

Nálunk bujkál a Stop Soros kitalálója – Hogy köztörvényes bűnöző a szentem? Mit számít?

Ez a nagytudású meg azzal a lendülettel ki is posztolta a fészbukra,

hogy megszökött, és csókpuszi a Kedves Vezetőnek! Noormális? Tek-ék ezért gyakoroltak hetekig a Q7 Audiban? Ezekre nem egy titkos akciót, nem egy országot, de egy homokozólapátot sem bízna szíve szerint az ember!

De hogy is jutottunk el eddig a pontig?

  • Volt egy telefon?
  • Volt.
  • Gruevszki telefonált?
  • Nem!
  • Akkor?
  • Akkor Vlagyimir Vlagyimirovics!
  • ….Moy dorogoy drug! Te vagy az Vitya?
  • ….Tovaris!…

És már nem számított semmi!

Nem, mert Vova nagyon meggyőző tud lenni, ha akar! És ő általában akar! Tudni kell, hogy Vovának nagy és erős keze van. A herék ugye, azok meg nagyon érzékeny műszerek. Elég egy aprócska szorítás is, és hamar meggyőzik a viselőjét a partner igazáról!
Meg ugye, azok a fránya papírok! Mert Vlagyimir Vlagyimirovics nagy papírgyűjtő hírében áll. Gyűjti a bankszámlaszámokat, szerződéseket, adás-vételiket, ilyesmiket. Nem véletlenül volt KGB-s. Nagyon tehetséges, nagyon meggyőző KGB-s! Perszehogy elég lehetett Vovának most is egyetlen telefon.

És máris kész a baj! Azt most hagyjuk is, hogy már az összes titkosszolgákat képző iskola felvette az illiberális mintát elrettentésként, HOGY LEHET TOTÁL HÜLYÉT CSINÁLNI MAGUNKBÓL címmel, de jelenleg úgy tűnik, hogy hepiendes vége amúgy sem nagyon tud lenni a sztorinak.

Krónika Orbanisztán álladalom erkölcsinek sanyarú állapotárul az Úr 2018-ik esztendejében

A Kedves Vezető kénytelen-kelletlen, éppen megmenti a menthetetlent,

és közben Vova kérésére alsónaci nélkül gyalogol egyre beljebb a nagy péniszerdő közepébe. Ez nem lesz egy diadalmenet! Doszvidányija Vitya! DOSZVIDÁNYIJA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük