Azért ünnepeljünk már egy kicsit..! – Orbán szava

Orbániában ma nagy nap van! Nem azért, amiért a nótabeli Bagdadban, meg volt már néhány “nagy napunk” – de most megint… Köszönjük meg a “nemzetét” vezető Keresztapának!

Orbánia miniszterelnöke megszólalt

Orbán Viktor, a Gazda, a Keresztapa stb.  nagy cikkel ajándékozta meg a benne töretlenül hívőket! Az írás a “Magyar Nemzet”-ben jelent meg. Abban a kormánylapban, amely nem ezzel az írással süllyedt le a legszégyenletesebb szennylapok szintjére: a nemzetikeresztény – magyarul: klerikálfasiszta – kultúrharc sodrában teljesen szégyentelenül rendszeresen közöl náci-nyilas szellemiségű írásokat. Egy egész szennyes médiabirodalom meghatározó részeként.

Orbán Viktor – mellékesen a róla elnevezett, általa elbitorolt “országnak”, Orbániának miniszterelnöke – úgy érezte, ismét ideje megajándékozni nem csupán országát, hanem Európát, az egész világot ceausescui mélységű elemzéssel. Mit elemzéssel: világértelmezéssel, világmagyarázattal..!

Szögezzük le: ez a “világértelmezés” őrült beszéd, de van benne rendszer: neofasiszta rendszer.

Neofasiszta “eszmefuttatás” a náci-nyilas szellemiségű kormánylapok – hiszen egész médiabirodalomról van szó! – vezető orgánumában… A miniszterelnöktől, egy EU-s ország miniszterelnökétől…

Azért ez teljesítmény, ismerjük el. Orbán meg is érdemli, hogy az ellenzéki képviselők kalaplevéve “Tisztelt Miniszterelnök Úr!”-nak szólítsák…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük