Ma már természetes a kormányzatnak, hogy közpénzmilliárdokat nyerő üzletemberek utaztatják a miniszterelnököt. Nem volt ez mindig így.

Korrupciós ügy

Mintha elsiklott volna a közélet Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök mondatai felett, hívja fel a figyelmet a 444 cikke. Havasi ugyanis a maga legtermészetesebb módján nyilatkozta ki, hogy Orbán Viktor egy olyan üzletember jóvoltából utazhatott, utazik és fog utazni a magánemberi hobbijának tekinthető futballmeccsekre, aki közpénzmilliárdokat nyert és nyer Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt. Ez pedig nem más, mint korrupciós ügy.

Magyar Bálint döntött

A cikk felhívja a figyelmet arra is, hogy a kormányoldal által ezerszer lekorruptozott és leerkölcstelenezett MSZP–SZDSZ-es időkben egy államtitkár, bizonyos Sári Lajos azért kellett lemondjon, mert egy üzletemberrel együtt nézte meg Manchesterben a ZTE BL-meccsét. Az elő sem jött, hogy az üzletember fizette volna az utat, és az üzletember cége nem nyert közbeszerzéseket sem, de egy másik cég igen, amelyhez üzletileg volt köze. Ezért Magyar Bálint oktatási miniszter a „magasabb erkölcsi normák”-ra hivatkozva arra jutott: le kell mondania az államtitkárnak.

De azok még a korrupt ballib idők voltak.

(Forrás: HVG)

Amikor Orbán Viktor hülyének néz, ha repülni támad kedve

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét