Bulvár

Azta…. horoszkóp! Ez életed tanácsa a csillagjegyed alapján! Fogadd meg és minden megváltozik…

Azta! itt kolbászolnak közöttünk 3 csillagjegynyien, akiknek születése egy különleges küldetés kezdete is egyben!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegynek másra van szüksége az életben ahhoz, hogy boldog lehessen és hogy elérhesse vágyait! Abban azonban egyformák, hogy erre vágynak. Lássuk, a horoszkóp szerint, kinek mi a teendője!

Kos

Tanács: Boldog akarsz lenni? Akkor tegyél is azért! Ne hagyd, hogy a lustaságod és a hangulatod visszafogjon, légy kitartó!

Amíg döntesz, itt a szerdai horoszkópod!

A mai napon teljesen átszőheti életét a szenvedély és a szerelem! Ennek hatása szinte egész napját végig kísérheti, így bármibe is fogjon, azon nyomot hagy majd eme erőteljes érzelmi túltöltöttsége. Mindemellett, vagy éppen pontosan emiatt, meglehet, hogy ma nem éppen úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte, ugyanakkor a ma véghez vittek remek alapnak bizonyulnak majd a holnaphoz, így végül is jól végződik majd eme szeszélyes nap!

Bika

Tanács: Nem szabad kevesebbel beérned, mint amennyit megérdemelsz! Ne feledd, te kell megtanítsd az embereknek, hogyan viselkedhetnek veled.

Amíg döntesz, itt a szerdai horoszkópod!

Amennyiben még nem lelt rá élete párjára, s éppen keres, ma egy nagyon kellemes estét tölthet el egy e téren igen ígéretes partnernek bizonyuló valakivel. Ha már foglalt a szíve, akkor sem lesz oka panaszra a mai napot illetően, ugyanis egy meglepő, de mégis annál kellemesebb meglepetés következtében sokat erősödhet az ön és kedvese között amúgy is szoros kötelék! Tegyen fel kérdéseket, mert ma mindenre megkaphatja a választ, méghozzá nagy eséllyel pontosan olyat, amilyet szeretne hallani, kedves Bika!

Ikrek

Tanács: Tanuld meg kezelni a gondokat. Ha valami nem sikerül, ne betegedj bele, kezdj bele valami új dologba, amit meg tudsz valósítani.

Amíg döntesz, itt a szerdai horoszkópod!

Ha már egy ideje gondolkodik azon, hogy szívesen tartana egy kisállatot, nos, a mai nap remek alkalomnak ígérkezik, hogy belevágjon a nagy kalandba! Ha kutyus, vagy cica fogalmazódott meg gondolataiban az ügy kapcsán, akkor esetleg érdemes lenne egy menhelyről örökbefogadott kutyában, cicában keresnie jövendőbeli négylábú barátját, akiktől maximális szeretetre és odaadásra számíthat a büszke gazdi!

Rák

Tanács: Soha ne add fel, bármennyire is legyen nehéz! Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy megakadályozzon céljaid elérésében!

Amíg döntesz, itt a szerdai horoszkópod!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ma egy ismerőse, vagy barátja felvetése arra inspirálhatja, hogy kipróbálja magát egy olyan kreatív területen, amilyenben eddig valamiért még nem gondolkodott, pedig, a nap végére könnyen úgy tûnhet, hogy bizony kár, mert nagyon tehetséges benne! Ahogy azonban mondani szokás, jobb később, mint soha! Ki tudja, talán idővel még egy kisebb bevételi forrás, esetleg vállalkozás is létrejöhet az újdonsült hobbi kapcsán.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!