Városi kurír
A napi fontos.

Bagolykávézó nyílt – nem elírás, tényleg!

Harry Potter-rajongók, kalandra fel!

0 205

Nem egyedi eset, hiszen a több világvárosban, köztük már Budapesten is üzemelő macskás kávézók mintájára nyitották meg Moszkvában a baglyos kávézót, ahol – értelemszerűen – élő baglyok társaságában lehet múlatni az időt.

Csábító ajánlat….

Bár a baglyokról nem feltétlenül az jut eszünkbe, hogy cuki, cirógatni való állatok, a kávézókban “dolgozó” szelíd, emberhez szoktatott példányokat nem csupán nézni szabad, hanem meg lehet simogatni, sőt kézbe vagy akár fejtetőre, vállra is lehet venni.

A moszkvai Owls’ House az első ilyen hely az orosz fővárosban.

A városközpontban megnyílt kávézóban 11 bagoly él, akik szabadon repkedhetnek és kapcsolatba léphetnek a vendégekkel. Egy percért, amelyet valaki a kávézóban tölt, négy rubelt  kell fizetnie, ha pedig etetni is akarja a madarakat, annak extra költsége van. A látogatóknak fertőtlenítővel kell kezet mosniuk, mielőtt az állatokhoz érnek, és csak a kézfejükkel érinthetik meg a madarakat.

A kávézó különösen a gyerekek és a Harry Potter-rajongók körében népszerű.

(forrás: euronews.com)

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ