Sorting by

×

Már veheti is a jegyét Bahreinbe, Szijjártó elintézte, hogy beengedik keleti oltással is!

Pakisztáni küldetése” után gyors bejelentéssel készült Szijjártó Péter szombat reggel. Ugyan nem azt regélte el, hogy ki volt a reggeli edzése megörökítője, de azt elmondta, hogy Magyarország megállapodást kötött Szlovéniával és Bahreinnel arról, hogy kölcsönösen elismerik egymás oltási igazolványait és engedélyezik az utazást is ezen országok és Magyarország közt.

A Szlovéniával kötött megállapodás már a mai naptól érvényes

– mondta Szijjártó Péter a Karmelita kolostor elől bejelentkezve, hangsúlyozva, hogy bármely oltóanyaggal való beoltottság esetén szabadon lehet utazni az országok közt. Így most már

„a szlovén tengerpartot, a bledi tavat is megcélozhatják a magyar utazók, turisták ”

– közölte.

Szabad az út….

A kies és a magyarok körében igen népszerű -ja, nem- Bahreinnel ugyanilyen megállapodást kötöttek, ez május 3-tól lép hatályba.

Oltakozzatok, Bélák!

„Tudom, mert hát láttuk itt az elmúlt hónapokban, hogy a sikeres védekezés azért nem mindenkinek érdeke…na most nekik mondanám, hogy Bahrein volt az egyik első olyan ország a világon, amelyik a Sinopharmot elkezdte használni ”

– mondta a külügymiszter. Hozzátette, hogy a Sinopharm hazai engedélyeztetése során is sok segítséget kaptak a bahreini kutatóktól, és nélkülük most

„ezrekkel vagy tízezrekkel kevesebben lennének beoltva. ”

Visszatérek….

Szijjártó Péter a hétvégén is folytatja az egyeztetéseket az utazási korlátozások enyítéséről, és több külügyminiszterrel is tárgyal, bízva abban, hogy a jövő hét elején újabb megállapodásokat jelenthet be.

 

szijjártó

átver

Egy hozzászólás itt: “Már veheti is a jegyét Bahreinbe, Szijjártó elintézte, hogy beengedik keleti oltással is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.