Baja polgármestere szerint az agresszív baloldal felelős a városban kiégett autóért – van ott gógyi, átlátta!!!!!!!!!!!!

Valami verseny lehet a Fideszben, aminek az lesz a nyertese, aki elvadultabb ügyben tudja az ellenzékre tolni az adódó balhékat. Biztos dobogós helyet jósolunk Baja fideszes polgármesterének, aki szerint az agresszív baloldal hibájából gyújtottak fel – állítólag – egy autót Baja városában.

Jegyezzük meg a nevet: Fercsák Róbert

A hír:

Vasárnapra virradóra kigyulladt egy piros autó a bajai Tóth Kálmán téren. A városi honlap beszámolója alapján egyelőre nem teljesen világos, mi történt, de egy jármű teljesen kiégett, kettőben nagy kár, a többiben pedig kisebb károk keletkeztek. A beszámoló nem írja, hogy gyújtogatás történt, de a jelek talán erre utalnak. A rendőrség nyomoz.

városi honlap idézi Fercsák mondatait, aki mellékesen azt tervezi, hogy bővíteni fogják a városi térfigyelőkamera-rendszert, és fokozottabb jelenlétet kért a rendőrségről, a polgárőrségtől és a városőrségtől, de van átfogó oknyomozói látomása is.

Az ellenzék a hibás….

Elszomorító, hogy manapság egyes ellenzéki politikai erők agresszivitást kiváltó hozzáállása gyakorlatilag gerjeszti az ilyen jellegű cselekmények létrejöttét. Mi, bajaiak, azt szeretnénk, ha városunkban nem történnének a budapestihez hasonló agresszív megnyilvánulások. Manapság sajnos mind az internetes felületeken, mind pedig az utcákon elharapóztak az obszcén megnyilvánulások és az agresszív viselkedési formák. Egyes felkorbácsolt idegállapotú emberek még a rendfenntartó szerveket is sértegetik, provokálják, a »demokrácia« jegyében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Baját ez a trend és szellemiség ne érintse, Baja maradjon meg az egymást tisztelő és szerető, tisztességes emberek közösségének.”

(forrás: 444.hu)

A seggnyalás csúcsa: az Emmi köszöntötte Orbán Viktort anyák napja alkalmából!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük