Bajor Lili: Tőled tanultam hogyan kell boldognak lenni és azt remélem, ott ahol most vagy, csodás a születésnapod!

Öt és fél éve, hogy nincs köztünk a legendás színész-komikus, akinek hiánya azóta is fájó a rajongók számára. Bajor Imre március 9-én ünnepelte volna 63. születésnapját. Lánya, Lili és fia, Marci közösségi oldalukon is megemlékeztek édesapjukról.

Bajor Lili

“Azt mondta nekem valaki ,hogy te 57 év alatt úgy éltél mint más 100 év alatt teszi. Így szeretnék élni.Dolgoztam sok helyen ,találkoztam olyan emberekkel akikkel te is .Mindenkinek mosolyra áll a szája ha rólad beszél . Nekem is.Azt hiszem néha én is meg tudok nevettetni másokat,bàr ebben még sok mindent elleshetnék tőled. A legnagyobb dolog, amit egy ember elérhet az az, ha szívből boldog. Mint amikor elmentünk éjjel vitorlázni és reggel Balatonról vittél minket suliba. Vagy, mikor hajnalban ültünk a ház előtt a járdán és ettük a forró kenyeret törve tömlős májkrémmel. Vagy mikor néztünk téged a Mikroszkóp színpadon és mondtad a nézőknek, hogy ma nem beszélsz csúnyán, mert nézik a gyerekek, aztán mégis és mi nevettünk a legjobban. Mikor megjelentél a táncbemutatómon egy hatalmas csokor virággal és nem tudtam róla hogy ott leszel. Vagy mikor elolvastam, amit a Marci írt ma rólad. Tőled tanultam, hogyan kell boldognak lenni és azt remélem, ott, ahol most vagy, csodás a születésnapod ! Nagyon Hiányzol!”

Bajor Marci

“Eltelt 6 év. 17 voltam és fogalmam se volt arról, hogy mi is az élet! Gyerek voltam, mint te egész életedben.Azóta minden évben írni akarok valamit, de soha egy értelmes mondat se jutott eszembe. Nincs nap amikor ne jutnál eszembe és akkor mindig valahogy mosolyt tudsz varázsolni az arcomra. Ebben te voltál a legjobb! Próbálom járni a saját utamat és olyan életet élni, amilyet mindig is szántál nekem. Ez persze nem könnyű de tényleg nagyon igyekszem! Nagyon hiányzol, minden évben egyre jobban! Sokan kérdezik tőlem, milyen volt a fiadnak lenni és hogy otthon is olyan vicces voltál-e mint a TV-ben. Nem szoktam az ilyenekre válaszolni, mert még nincs itt az ideje ennek. Egyszer majd elmesélem nekik, amiben megértik, milyen volt a te fiadnak lenni! Boldog születésnapot Apa!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük